Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

nie wiem czemu wszyscy zachwycają sie nad nim i nad HSM3. ja nawet nie widziałem 1 i 2 części

rafal1005b

to oglądnij :) -- na tym forum nikt się nim nie zachwyca;)

Lovely_Paige

Sory ale ja się tym nie zachwycam... na tym forum jest bardzo mało osób, które się tym podniecają... Pozdro....=]

madziulla13_jt

to jest taki mój ogólny odbiór i obserwacje nad całą tą produkcja i aktorami....

rafal1005b

ja ci wytómacze.:jeszcze tydzien temó lóbiłam zaka i wrencz chcialam mó odbić wanesse, ale to nie wszysko: myslalam rze prawdziwy aktor i menszczyzna powinein miec grzywke wesole oczy i sie óśmiechać ale jurz wiem rze nie warto sie za takimi óganiać. zrozómialam rze zak nie jest bardzo dobrym aktorem a czemó zapytasz? bo napewno cie interesóje moje zdanie jako najwiekszej fanki-bo mam novy ideał menszczyzny jag np. taki co ma skurzanom kórtke, pali papierosy bez filtra i potrafi wypić wino komandos w mniej niż 15 sekónd jednoczesnie jadonc na motorze bes tszymanki po giewoncie w mglisty poranek. ja na pszyklad jósz tak ómiem i mysle rze zak by mnie nie zrozumiał gdyby smy byli razem:((((((((((((ale mysle rze wienkszosc dziewczyn na tym forum nie dojżalo jeszcze do takiego ideałó jag muj i dlatego lóbiom zaka.mysle aczkolwiek rze to sie zmieni jak posóchajom metaló ktury rozwija psychicznie i fizycznie bo mi na pszyklad urusł bióst od kiedy zaczelam sóchać (muwie wam dziewczyny!!).

ps.dzierwczonta i chłopczenta!!!macie dobrom wiadomosc na 1 kwietnia-zrezygnowalam z planó rozbicia zwionzku zaka.wygraliscie-jest wasz.