kto to ma wogóle byc?!! jakis marny aktorzyna? nie wiem co wy wszystkie w nim widzicie? nie mówie, zeby to chociaz ładne bylo,ale ani to ladne ani zdolne. wyglada ja jaki podpicowany gówniarz!! ( to tylko moje zdanie, kazdy ma inny gust, ale twierdzenie, ze jest dobrym aktorem to lekka pzresada!)
to sie nazywa boskie polączenie piękna i niespotykanego talentu!!!>>>
http://www.youtube.com/watch?v=sz2uP6FGHKE
lub..
http://www.youtube.com/watch?v=94bzqa7PaNo
albo
http://www.youtube.com/watch?v=sr8pEdYPZRM (nawet fajna muza)
ciesze sie że nie jestem sama< no ale ty to chłopak, a ja bardziej chciałabym aby znalazła sie jakas dziewczyna a jaednoczesnie fanka tego zaca i przejrzała na oczy kim jest prawdziwy artysta!!!1 to byłoby cudowne!!1
Nie uważam, że dobry z niego aktor, ale też nie możecie mówić, że jest poje***y!!! Urodę ma przeciętną, ale za to dość dobry głos, sami przyznajcie!!! Widziałam go tylko w jednym filmie i jego gra mnie nie zachwyciła, hmmm... np. do Jacka Nichlsona mu baaaaaardzo daleko (Jacka uważam, za najlepszego aktora, stąd to porównanie)!!!
Wrócę jeszcze do urody, może jakby zmienił fryzurę to wyglądałby dużo lepiej, sama nie wiem, ale teraz uważam, że nie jest najgorzej, ale to moje zdanie!!!
Pozdrawiam, A-G-N-I-E-S-Z-K-A :*:*:*
PS. A fanką się nie powinniście dziwić, ponieważ to zazwyczaj jakieś 13-latki, a one prawie wszystkie, tylko takie filmy typu "High School Musical" oglądają, więc też w takich aktorach się kochają!!! Ja w tym wieku kochałam Daniela Radcliffe i byłabym baaardzo niepocieszona czytając taki post o nim!!! Ale teraz zmądrzałam!!! Jestem pewna, że podoba im się tylko jego buźka, a prawdziwą gre aktorską dopiero później dostrzegą u prawdziwych aktorów, tak jak ja!!! :):):)
BuźQa :*:*:*
Ja mam 13 lat, ale mam to szczęście że nie oszalałam na punkcie kogoś typu Zac, fana nastolatek. Mam 2 przyjaciółki które za Nim szaleją, ale szanuję to bo wiem że w końcu przejżą na oczy. Ale to że jest na 6 miejscu mnie dobiło! Jeśli już dziewczyny tak za nim szaleją to mogłyby chociaż powstrzymać się od głosowania na Niego na 10. Bo wiadomo że nie mogą potem usunąć oceny, a jedynie ją zmienić. Mój ulubiony aktor, Leonardo DiCaprio miał niestety takiego pecha. Najpierw wszystkie się w Nim kochały, a teraz dają mu jedynki. Co do mnie to uważam że jest bardzo przystojny(Leo oczywiście), ale nie jestem jedną z tych szalonych nastolatek i zachowuję zdrowy rozsądek. Według mnoie jest bardzo utalentowanym aktorem którego przytoczyła sława jaką zdobył po "Titanicu" i ta cała "Leomania". Moją ulubioną aktorką jest Kate Winslet, lubię też Reese Witherspoon, Meryl Streep i inne.
masz rację - dość daleko mu do tych najlepszych, najbardziej doświadczonych, profesjonalnych aktorów.
ale i tak go lubię (:
oczywiście podziwiam grę tych aktorów czołowych, ale uważam, że od czasu do czasu potrzebne jest nam obejrzenia jakiegoś filmu, gdzie gra aktor z ładną buźką ;)
ja tak właśnie odreagowuję sobie jakiś nieudany dzień ;)
również uważam, że potrzebne są jakieś nowe, świeże osoby w tej branży.
bo ileż można zachwycać się jednymi i tymi samymi osobami ..
apeluję - dajmy szansę się tym młodym aktorom rozwinąć, nie skreślajmy ich od razu ;p ja tak właśnie robię i mam nadzieję, że nie pożałuję ;D
[ podkreślam, że to tylko MOJE zdanie ;) ]
pozdrawiam.
Wyszedł właśnie poza próg 1000 głosów wiec szybko awansował. Za kilka dostanie kilka jedynek i poleci w dół...az na same dno, tam gdzie jego miejsce.
Motorcycle, powiedz Ty mi lepiej co to za piękna buźka. Zac, cóż za wdzięczne imię.... PoZdRuuuuuFFka dla JeGo FaNeK :*:* Aż żal patrzeć jak tacy osobnicy przekraczją 1000głosów, podczas gdy prawdziwe gwiazdy światowego kina mają tych głosów 500-600...
no mi raczej nie chodziło o kpienie sobobie z tego ZACA bo szczerze to dużo o nim nie wiem, tylko raczej o to kogo wam proponuje zamiast jego!!! no ale coż dla fanek najwazniejsza jest obrona swego idola( choc według mnie na miano idola to on raczej nie zasługuje)
tez mi sie wydaje ze 6 miejsce to ciutke za wysoko wiec dlatego dam mu 1 sorka no ale zmuszacie mnie do tego
Niestety na twoje nieszczęście to jest ładne i zdolne.....na pewno nie można go równać z innymi starszymi bardziej doświadczonymi aktorami....ale nie ma tu co gadać....cytuje "podpicowany gówniarz".
Obejrzałam kilka filmów z jego udziałem i stwierdzam, ze dobrze gra.. Kiedy zacznie dostawać więcej propozycji filmowych na pewno sie wybije.
No i ładnie śpiewa i tańczy ! ;)
ooooo to widze,że jest uzdolniony wszechstronnie, no nieźle!!! Radze mu zając sie jedną rzeczą a porządnie, bo jako aktor to cieki jest!!!