Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

jeżeli dziewczyny mi często mówią, że jestem podobny do Zaca Efrona i że wyglądam jakbym był rodzonym bratem Megan Fox, to dobrze?? to komplement?? bo ja efrona za bardzo nie lubię, ale sam nie umiem...

ArusArczes

poprawka:
ale sam nie umiem ocenić...
<zakrotki>

ArusArczes

no wiesz ja Efrona uwielbiam i w moim przekonaniu to byłby komplement. Ale to zależy czy te dziewczyny właśnie lubią Zaca...jak tak to na pewno komplement : )

ArusArczes

Ja tez Zaca bardzo lubie, ale niektóre dziewczyny maja go za lalusia i geja, wiec może w ten sposob tez chca cie obrazic. Nie wiem, zalezy co one o nim mysla.

ArusArczes

tzn. nie wiem czy go lubią czy nie ;)
słyszałem, że ludzie mówią, że Efron wygląa jak gej, bo się strasznie maluje i ma takie fryzurki...ogólnie jego styl...
więc jeżeli ludzie myślą, że Efron jest przystojny, ale ma styl geja czy czegoś tam... koleżankom chodziło o jego twarz, a nie styl, bo ja się nie maluje, ani takich fryzur nie noszę xD więc to chyba dobrze :)

ArusArczes

A co ci jeszcze ciekawego mówią?? Może, że jesteś podobny do Megan Fox od pasa w dół?? hehhe

gokar83

Jakby mnie tak powiedziały, to bym zerwał z nimi kontakt. Mam takie samo zdanie o tym 'panu', jak wyżej.

ArusArczes

mnie mówią, że jestem podobna do psa Pluto. to dobrze, czy źle?

ArusArczes

To zależy tylko od tego, czy Ty go lubisz. :P

ArusArczes

to oznacza wyglądasz jak ciacho ^^
on jest sliczny ":D

daria012

tiiiaaa, jak pół dupy zza krzoka.
moje gratulacjie!