Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

ale nie mogłam się powstrzymać gdy z ciekawości i chęci ocenienia HSM(bo nigdy nie oceniam filmów, przed ich obejrzeniem)widziałam...jego.

Po prostu jego twarz chcąca wyrazić coś, wzbudzała we mnie ogromne ilości irytacji i chęci sama nie wiem czego...nie będę mówić o samym HSM, bo to nie ten temat...ale naprawdę...ta jego "grająca" twarz jest beznadziejna.

Te oczy, ta otwarta buzia....(jak ktoś wie, o co mi chodzi...)

Nie chce tu mówić jako jakiś wielki znawca, albo jego wielki krytyk za to, że istnieje...tylko jako widz, który poświęcił czas na jego zobaczenie i teraz przynajmniej mogę się udzielać, bo już go w czyś widziałam... ;]

Ponik_Kolny

No i tu mogę to wreszcie napisać... Ty nie masz za co przepraszać! Po prostu ci się nie podoba i tyle. Ile ludzi tyle gustów i z tym się spierać nie będę, wyraziłaś swoje zdanie bez używania wyzwisk i obelg. Tak powinno to wyglądać i mimo że nie zgadzam się z twoją opinią to w przeciwieństwie do niektórych udzielających się na tym forum zasługujesz na szacunek. (nie widziałam innych postów więc mam nadzieję że dobrze ceniłam sytuację)

Sylwia15

A dziękuję, staram się dbać o kulturę osobistą na forum ;] i również cenię twoją opinie na jego temat, bo bez obrażania mnie, że myślę inaczej, również wyraziłaś swoje zdanie

Mam nadzieję, że również się nie mylę

kwiat

Ten post wyżej to ja ;]

Zapomniałam wylogować siostry...