Nie za bardzo rozumiem przesłanie powyższego komentarza, ale... Ja mam gdzieś 11-letnie fanki, które o jedno jego zdjęcie by się pozabijały !
Pozdrawiam serdecznie wszystkich anty-fanów lalusia, o "imieniu" zac efron (tacy "osobnicy" nie zasługują na pisanie z dużych liter) !
nie mów tak, bo zaraz ShadowGirl wpadnie, i orzeknie że WSZYSCY antyfani ją obrażają!
Wiesz... no żal... jak się jej czepiasz to się broni... normalne! Ona po prostu broni Zac'a, a że do was nie trafia że my możemy go lubić to już nie nasza wina. (Ja nigdy nie twierdziłam że WSZYSCY antyfani mnie obrażają:/, ale to nie oznacza że takie przypadki się nie trafiały)
O i zapomniałabym:
KOCHAM ZAC'A i MAM GDZIEŚ WSZYSTKICH ANTYFANÓW!!!
(cóż po kilku tygodniach spędzonym na tym forum powoli przestaję przejmować się tym co piszecie, podobnie jak ja zdania nie zmienicie i tylko w tym jesteśmy podobni)
a czy ja się tego czepiam, że go lubicie? NIE. denerwują mnie tylko te bzdury, kiedy piszecie że jest piękny i utalentowany bez podawania ARGUMENTÓW.
najlepszy przykład: "KOCHAM ZAC'A i MAM GDZIEŚ WSZYSTKICH ANTYFANÓW!!! "
i jak tu się nie kontrolować?
O jejku , jejku... Fance nr. 1 chyba przydał by się mały kurs J.Polskiego ? Bo "anty fanów" nie pisze się razem... A poza tym, to nie masz do siebie zbyt dużego uwielbienia ?
Pozdrawiam TYLKO I WYŁĄCZNIE anty fanów (tak się pisze poprawnie) zaczki efronki !
No i świetnie! Nie ma się czego czepić to najlepiej przestudiować ORTOGRAFIE! Już naczytałam się obszernych i nieciekawych postów na ten temat... poza tym ANTY FANKO (wow, widzisz poprawnie napisałam!) też robisz błędy... nie będę wytykać ale zapewne coś niecoś by się znalazło. Nie kontynuuj tego tematu bo to denne, i nie zamierzam barć w tym udziału...
Sorry ale jaki mam ci podać przykład na to że jest przystojny??? Ja po prostu tak uważam... PODOBA MI SIE!
Ile ludzi tyle gustów i nikomu nie narzucam mojej opinii, ale według mnie jest przystojny, a nawet bardzo przystojny! Swojego zdania nie zmienię..., podobnie ja ty... więc nie wiem do czego w ogóle prowadzi ten bezsensowna dyskusja...
no to gdzie robię błędy ? podaj jakiś przykład, bo to , że ci "się nie chce", to naprawdę, byle jaki argument...
przecież skoro ich nie wyszukiwałaś, to skąd wiesz, że je robię ? ileż ty masz lat, dziecko ile ?