Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 652 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

nie obrażać mi ZAC'a!!! w miejscu publicznym no!!! O! jek jest śliczny i nikt tego nie zmieni waraaa od niego !!!

princesspink

To chyba jakiś senny koszmar!Coraz więcej głupiutkich dzieFFczynek na filmwebie.Załamię się...
Chcesz znać prawdę?
Ten twój Zac to głupi,sztuczny,plastikowy i pozbawiony talentu metroseksualista.I mam gdzieś to,że za chwilę autorka tego tematu,Pussycat,Zakuś i Vaneska i jeszcze jacyś inni fani ,,tego czegoś" zmieszają mnie z błotem.Mam to głęboko gdzieś!

Lilly_13

a ty niby go skąd znasz? hmmm? taa ja tez go nie znam ale jest sweet i już :P

princesspink

Skoro ty wiesz,że on jest ,,sweet",to ja wiem,że on jest plastikowy i sztuczny.A to,że nie ma talentu widać w ,,filmach",w których grał.

Lilly_13

jak to niema talentu przeciez swietnie gra?!

princesspink

"nie obrażać mi ZAC'a!!! w miejscu publicznym no!!! O! jek jest śliczny i nikt tego nie zmieni waraaa od niego !!!" - a ty niby kim jesteś, że mi rozkazujesz i innym??? Zac jest plastikowy, lalusiowaty, sztuczny i grać nie umie...No ale wy fanki Zaca myślicie, że plastic is fantastic. żal.pl

femles_CS

zaZDROSNIK HAHAHA NO COZ NIC NIE PORADZE ZE FACECI SA O NIEGO Z-AA-Z-D-R-O-S-N-I BU HAHAHA

princesspink

A do kogo to było? No chyba nie do mnie? Jeżeli to było do mnie to jest z Ciebie taki ułom ślepy, że hej :D :D Nie widzisz znaczku, że jestem dziewczyną? buhahahahahah! Efron to brzydal i bym nawet go patykiem nie tknęła! :P :P buhahahahahah Jak coś napiszesz to najpierw pomyśl xD xD żal.pl

femles_CS

taaa nawet patykiem byś go nie tknęła jasne jak by przeszedł koło ciebie to by ci <sie słabo zrobiło z warzenia > a tak w ogóle to po co wchodzisz na stronkę o Zac'Q ???

princesspink

"taaa nawet patykiem byś go nie tknęła jasne jak by przeszedł koło ciebie to by ci <sie słabo zrobiło z warzenia > " - buhahahahahah! Jakbym go spotkała to bym za przeproszeniem zasadziła mu kopa w dupę!

"a tak w ogóle to po co wchodzisz na stronkę o Zac'Q ???" - żeby się pośmiać z jego głupiutkich fanek! :D :D :D

PS: Ty to naprawdę jesteś taka głupia czy tylko udajesz?

femles_CS

jesteś naprawdę dziwna baaardzo dziwna! i widać ze nie masz co robić ,,żeby się pośmiać z jego głupiutkich fanek! :D :D :D,, masz za dużo czasu:| ja nie wchodzę na Orlanda b. żeby pośmiać sie z jego fajek bo w przeciwieństwie do ciebie mam co robić :|

princesspink

a czy ja uwielbiam Blooma? Tobie się coś porąbało w główce! A szkoda, że nie wchodzisz na forum Blooma i takich rzeczy nie piszesz bo by fajnie było! :P

"jesteś naprawdę dziwna baaardzo dziwna!" - wiem! A ty jesteś porypana bo myślisz, że wszyscy kochają Twojego Zaczka tylko tak gadadają, że jest beznadziejny albo mu zazdroszczą :P śmiechu warte!

princesspink

Chyba nie widziałaś jak "twój kochany Zac" wyglądał kilka lat temu - przeciętny nastolatek z cholernie krzywymi zębami. Ale skoro lubisz takich plastikowych gogusiów - twoja sprawa...

Suumi

i co z tego jak wygląda czy jak wyglągał? mi sie noi tak pdoba w 100%

użytkownik usunięty
princesspink

koCHAnie TAKie ofiCJAlne poSSSty ZoSTaw LEPiej pROFesjonaListOm!!! mUa kotQś :***************)

Ten chłopak jest strasznie odpychający...żeluś, cwaniaczek, oczka, usteczka wszystko wymalowane...straszne ;/ Ale okej..nie oceniajmy po wyglądzie...Jego gra aktorska...taka..przeciętna...widziałam go w "WIELKIM HICIE" HSM...i wiecie co? ładnie śpiewał..to zapamiętałam...to zwyczajny aktor filmow mlodziezowych kariery nie zrobi...raczje...widzialam go też w Hairsprayu...hmm ładnie tańczy xD Mało grał..a jak już pojawiał się na scenie to jego gra była bardzo sztuczna..aż raziło.

princesspink

jak go widzę to mi się żygać chcę, on jest śliczny?! ja nie mogę ZAWAŁ!!!

Pacino

facet ? na tym forum ? nic tylko ZAZDROśNIK I żaaaaaaaal

princesspink

jeja następne które wymagają szybkiego leczenia na główkę. o już jest mania! rozumiem, że podoba się 10-latką bo na tyle wygląda, ale lasek starszych nie rozumiem. toż to śliniące się dziecko co nawet nie miało dzieciństwa bo już w pieluchach jego dziani rodzice chcieli wypromować sobie pokaźną emeryturkę. albo wy co tam aż nie możecie wy liczycie na to, że on czyta polskiego filmweba??? "kocham cię" to masz problem bo ten chłopczyk jest nawet jeśli zabufanym w sobie palantem. normalnie nic innego tylko wwww.żal.pl

princesspink

Nie rozumiem, po jakiego kija właźcie tutaj skoro go nie lubicie? Każdy lubi kogoś innego. Sama mam siedemnaście lat i jakoś nic do niego nie mam. Tez nie wchodzę, na fora aktorów, których nie lubię i ich nie zjeżdżam. Świat byłby nudny, gdyby każdy lubił to samo. Przystopujcie troszkę... ;/

princesspink

taaa nawet patykiem byś go nie tknęła jasne jak by przeszedł koło ciebie to by ci <sie słabo zrobiło z warzenia >

oooo taaak zrobiłoby się jej słabo z wrażenia... bo jeszcze takiego stworzenia Matka Boska chyba na oczy nie widziała

Pride

Taki on straszny???????? NIe przesadzaj wiemy, że nie jest przystojny i że jest brzydalem, ale na pewno nikt z przerażenia na jego widok nie zemdlałby. To jest po prostu niemożliwe. Chociaż on może być zombi.

princesspink

No ja na pewno Ci go nie zabiorę...

princesspink

Jak można ten temat wrzucić na alejaja.pl :D Zaraz padnę ze śmiechu, a sweet dzieffcynki mogłyby się nauczyć troszkę ortografii. Wejść tylko na to forum, forum Dżonego Dippa, czy Blóma i nawet najlepszy kabaret nie jest w stanie pobić tych dialogów. Irys0 gratuluję opanowania, a fankom "Zakusia" gratuluję ponadprzeciętnej głupoty. :D I pomyśleć, że społeczeństwo polskie jest takie smutne, pewnie większość nie zna FW. :D

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

ZACK TO CIOTA! ZACK TO CIOTA! ZACK TO CIOTA! ZACK TO CIOTA OBŻYGANA!

Oficerka_Rumopijka_CS

Powiedz mi jedno rodzice Cie kochają?