ludzie przestańcie się go czepiać, wiadomo jedni go lubią a drudzy nie, proszę was nie wyjeżdżajcie z takimi tekstami : beztalencie czy brzydal czy coś innego, ciekawe jak wy byście się poczuli jakby o was ktoś tak pisał? Zresztą nawet ja ludzie tak piszą o waszych ulubionych aktorach czy aktorkach to co wtedy czujecie? Każdy ma inne gusta oj Boże.
Wlasnie oczywiscie, ze moga. Ale na jakims poziomie :|
z filmwebu ostatnio zrobila sie szmira. Forum do obrazania i klocenia sie. nc :]
są niekulturalne egzemplarze, ale tak jest na każdym forum i tu też tak zawsze było, więc nie przeżywaj....
pff haha, wyobraz sobie ze wraz z dodaniem komentarza nie towarzyszyly mi jakies nieogranione emocje.
ja powiem tak... ani efrona nie lubię ani go lubię. Jest dla mnie neutralny. Nie podoba mi się jego rola w hsm2... w jedynce przejdzie. W lakierze do włosów on naprawdę pasował do roli Linka... według mnie oczywiście... Natomiast oglądałam film w którym grał autystycznego chłopca. I mówcie sobie co chcecie ale zagrał go świetnie... Zachowywał się dokładnie tak jak zachowują się dzieciaki z autyzmem. Film ten to "droga po marzenia".
tez widzialam ten film, dosyc niedawno leciał w tv i uwazam ze tam role odegrał bardzo dobrze.
Swoja droga kazdy inny aktor odegrał by w HSM te role tak samo jak on, bo postac Troya Boltona ma tak wlasnie wygladac. Piszecie ze beznadziejnie tanczy itp.. kurde przeciez on nie tanczy na free tylko ktos te uklady wczesniej ulozyl :p i to zapewne nie byl on :p
HSM to musical, w ktorym wlasnie dominuje taniec i spiew. Poza tym jest to film familijny wiec kto nie lubi takich filmow to nie bedzie mu sie podobalo. Coz, kino musi byc urozmaicone.
pozdrawiam fanow antyfanow i wszystkich :p
No właśnie chociaż szczerze nie uznam tego filmu za musical. Tam po prostu piosenki są wplecione jako przerywniki... W musicalu piosenka opowiada jakąś treść a tutaj raczej się tego nie da zauważyć. Ale i tak uważam że jest to fajny film a efron gra w nim, no cóż, taką rolę...
:)
za krotki za krotki za krotki.. kto to wymyslil ? nie moge sobie po prostu napisac krotkiego komenatrza :/
Po to chyba są forum,aby wyrażać swoją opinię o danym człowieku...Wchodząc na stronę Zaca widać,iż nie jest on uwielbiany,i słusznie...Czepianie się nie,to chyba raczej zdanie filmwebowiczów na jego temat.Dobrze,że niektórzy z FW mają dobry gust i wiedzą,iż Efron to słaby aktor:/
PS.Co do za krótkiego to ludzie macie taki długi przycisk u dołu klawiatury,jeżeli tak to przytrzymajcie go to wystarczy ,a nie piszecie"za krótki"itpbzr.
*itpbzr-i tym podobne bezsensowne zbędne rzeczy!!!