załośni jestescie... piszeci jakies bzdury na jego temat i myślicie ze jestescie cool :+_)(*&^%$#@... czy nie jest to zalosne wchodzic tu i pisac takie rzeczy?? ja nie wchodze na np. Billa i nie pisze mu ze jest<cenzuraa wiecie dlaczego? bo sie szanuje... <kto mondry to zrozumie>
Ja mondry i ja rozumieć każdy lubi kogo lubi i nikt nie ma prawa zmieniać komuś upodobań. Ps: Nie popełniaj takich błędów to ludzie będą Cie lepiej postrzegac (taka rada na przyszłość) ^^
No taa, ale to, że jest... to prawda! I nie czaje tych co go lubią! Dobra uciekam stąd, bo mi Kompa wypali od tego zdięcia Efrona...
Taaaa, wy to macie poczucie humoru;)))) Ja też już spadam, bo mi się nie dobrze robi jak patrzę na tą zacefronową gębę...
Hm... a ja myślę, że żałosne jest ciągłe zachwycanie się niem i niedopuszczanie JAKIEJKOLWIEK krytyki w jego stronę.
No to go skrytykuję :P . Gdyby postawić koło niego Kena(czy jak się tam nazywa ten koleś od barbie) normalnej wielkości to raczej nie wiele by się różnili :) . Może go nie znam...może coś tam... ale tyle ile wiem wystarczy, żeby mnie od niego odrzucało. Patrząc na niego mam odruch wymiotny :)
Słiiit PozdrófffffeczkAA!!!