Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

ten chłopak może do czegoś jeszcze dojść. Nie twierdzę, że będzie drugim Nicholsonem, ale może nie będzie z nim aż tak źle. Wybił się, jest jednym z najbardziej znanych nastolatków na świecie. Chłopak jest utalentowany, umie śpiewać, tańczyć i gra w koszykówkę. Ktoś na pewno mu w końcu zaproponuje jakąś lepszą rolę. Spójrzmy prawdzie w oczy, 17 again, głupia komedia, bo inaczej tego nie można nazwać,ale ile osób chodzi do kina komedie romantyczne?Gdyby się nie sprzedawały, nikt by tego nie kręcił. Może niektórzy, tak jak ja np, poszli na ten film z sympatii i sentymentu do M. Perry(gwiazdą najbardziej popularnego, swego czasu, serialu "Friends")?Btw Ten ostatni zawsze grał w kiepskich filmach, ale wiadomo, że jest świetnym aktorem. Wracając. I w ten sposób zobaczyli Efrona, który był nawet przekonujący.
Zac w przeciwieństwie do jego aktualnej dziewczyny sprawia wrażenie jakby mu na czymś zależało. Nawet udzielając wywiadów wydaje się być po prostu miły, zdaje się wiedzieć gdzie jest granica między aktorstwem, a życiem. Być może ktoś kiedyś zrobi z nim porządek i jeszcze coś z niego będzie.

Za nim ktoś mnie zjedzie od fanek Zaca i idiotek, to powiem od razu, że nie jestem jego wielbicielką, po 17 again po prostu zaczynam na niego patrzeć przez pryzmat przyszłego aktora, a nie marnej wywłoki.A jeżeli ktoś twierdzi, że jest gejem to chyba nigdy nie czytał, że jest zaręczony, albo nie był w Brighton.;)
pozdr