Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 652 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron
_maestro_x

sciagnalem ostatnio'17again', ale jak zwykle nie wytrzymalem do konca, poprostu filmy z udzialem tej aktorki(o ile oczywiscie takowa mozemy ja nazwac) klasuja sie w przedziale miedzy dnem, a zapchana muszla klozetowa

jako osoba plci meskiej, poprostu nie jestm w stanie gladac tego czegos(czyt. efronka-r.żeński) na ekranie przez okres dluzszy niz kwadrans; to jakby przygladac sie wyzelowanemu i wyczesanemu szympansowi z zaburzona orjentacja seksualna(zakladajac ze ona takowoa wogole posiada oczywiscie), o twaarzy z raczej facjacie zgwalconego homoseksualnego prawiczka(niczym cichopek po tuningu)ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

do gazu z pedalstwem, a jak wola amerykanie z 'holiłuduu' do Disney z nim

użytkownik usunięty
_maestro_x

Może przyznałbym ci racje, gdyby nie do, ze z twojej ostatniej dzialalności wnioskuję, że jesteś jakimś spedalonym gamoniem.

???????????????????????????????????????????????????

_maestro_x

do gazu z żydem

p.s. ZYDOSTWO = DZIADOSTWO

_maestro_x

maestro ty pewnie jesteś boski, przystojny i taki męski...buahah
pewnie jesteś kolejnym paszczurem siedzącym całymi dniami przed komputerem i krytykującym ludzi. Może nie jest dobrym aktorem ale napewno jest przystojniejszy od ciebie, mój drogi!!!!!!!
BUAHAAHAHHAAH

tacyssup

a skad ty to mozesz kurwa wiedziec ??? jaki on jest ?? ;] skad go oceniasz ze siedzi calymi dniami przed kompem ?? to moze ty taka jestes ?

xavor

oooooo - zgadzam się z Tobą, skąd ona moze to wiedziec? z wypowiedzi autora , krytykujecie czlowieka jak wygląda , no sory czy on sobie tak wybieral jak ma wygladac? nie musi jak wy siedzacy przed komputerem, z owlosionymi plecami i w brylach wygladac! jeszcze pewnie smierdzacy na kilometr potem ! spojrzcie sie najpierw w lustro zanim cos powiecie.

King14Trails

"nie musi jak wy siedzacy przed komputerem, z owlosionymi plecami i w brylach wygladac! jeszcze pewnie smierdzacy na kilometr potem ! spojrzcie sie najpierw w lustro zanim cos powiecie."

widzisz i znowu zaczynasz od jakich podstaw mozesz nas oceniac jak my wygladamy wszyscy ??? ehh

użytkownik usunięty
_maestro_x

Widze, że tak cie zgasiłem, że po twoim poście z pytajnikami kolejne dwa dni zajęło ci obmyslanie odpowiedzi.