Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 643 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

z disneya to on udowodnił że nikt nie ma prawa go zamknąć w szufladzie z napisem ' 'troy bolton '' pokazał że potrafi grać w innych filmach ; )
jest przystojny i naprawde go lubie ;)
życze mu jak najlepiej !! ;* drugi Brad Pitt .

mishiranu

uuu, Pokemon podejmuje próby ironizowania, ale niestety do tego trzeba mieć troszku latek, kurde korci mnie o jakiś długi inteligentny pojazd, ale z drugiej strony po dwóch miesiącach żarcia się z dziećmi mam troszku dosyć, więc nie wkurwiaj, boś troszkę za głupia jeszcze.

Gotrek09

A niech próbuje i tak mu to nie wychodzi. Zaczął by chłopak myśleć trochę, ale niestety im do szczęścia myślenie niepotrzebne wystarczy HSM czy jakieś inne 17gówno . Pozatym porównywanie go do Pita jest wysoce niestosowne i świadczy jedynie o bardzo niskim poziomie osoby piszącej.

Ivalor

To tak jakby porównać, Gulczasa, do Hopkinsa xD

Ivalor

Ivalor i co z tymi fotkami miałeś mi wysłać na maila fotę z Arthasem :D

Ladybaby

Jeżeli myślicie, że to taka gwiazdka Disneya to rzeczywiście się mylicie. On się od niego uwolnił, ale nie błyszczy teraz swoim talentem aktorskim tylko nagimi zdjęciami. Niektórym to nie wstyd zdjąć majtki na jakiejś plaży i djęcia sobie robić, albo przy jakiejś kanapie kompletnie nago siedzi i ciągnie do góry. To jest zwykły zboczeniec. Podobnie jak cała gromadka typu: Daniel Radclif.

do_dzwonka

Ano jak się nie ma talentu a chce się być dalej sławnym za wszelką cenę, to się zazwyczaj pokazuje gołą dupę. I o zgrozo w pewnych przypadkach to działa, co się dzieje do cholery z tym światem ? :> Takie przypadki były i wśród naszych polskich "pseudogwiazdeczek" nie chce tu wskazywać nazwiskami ale raczej i tak każdy wie kto do takich posunięć jest zdolny. W wypadku Disneya(szkoda mi nazwiska tego twórcy wielu wspaniałych kreskówek) to, z tego co wiem to Miley Srylus robi obecnie to samo co on :D Nie wróżę im dobrej przyszłości z takim podejściem do godności osobistej i zasad moralnych.

użytkownik usunięty
Ivalor

"Doda i jej kariera dupą".