Mówisz mu, żeby się zastanowił, a sama tego nie robisz? Najpierw zacznij od siebie, a potem krytykuj innych.
Ciężko mi stwierdzić, czy jesteś żałosna czy nie, bo cię nie znam. Dużo rzeczy mi nie pasuję, ale mam prawo tak jak i ty wypowiadać się na forum.
Jestem pewna ze zobaczyłaś tylko jeden film z jego udziałem, a mianowicie HSM. I po obejrzeniu jednego kiepskiego filmu z nim, nie masz prawa go oceniać. Wg mnie nie jest on mało męski. Ty chyba jeszcze nigdy nie widziałaś prawdziwej cioty.
Tak, Ty mi przeszkadzasz i twoje prymitywne komentarze! Niech zgadnę, pewnie mi odpiszesz:
"Ale jestes gupi, odwal sie odemnie kretynie, zak jest sóper a tobie nic dotego!!!"
sory ale teraz to ja sie wydurniam bo mnie ludzie rozśmieszaja i tyle i mam
to w czterech literach czy fora upadaja czy nie...
Czy warto wdawać się w dyskusję z kimś, kto wszysstkie swoje filmy ma ocenione na 10, a w ulubionych osobachh ma gwiazdki Disneya?
Aktor faktycznie kiepski, a z wygllądu... cóż, każdy może mieć własne zdaniem. Moim zdaniem jest brzydki^^
jak ich lubie to bede tak oceniac, a jak ci sie nie podobaja moje
wypowiedzi itp to po co w moj profil zagladasz??
Spokojnie, kłócić się z tobą nie zamierzam. Weszłam, bo chciałam zobaczyć, co oceniasz na 10 np. I tyle.
A fora upadają przez takie kasie9, które idealizują zakusiów i nie potrafią się o nim wypowiedzieć obiektywnie.
Fora upadają nie tylko przez takie osoby, ale też przez osoby takie, które naskakują na pokemonowość i trollowość z niezbyt wyszukanym podejściem. Moi mili forumowicze, nawet jeśli jest ktoś taki, kto kocha się lub wyzywa na kogoś, daje tylko oceny 1 lub 10, to nie należy od razu z grubej rury. Tak stworzyła te osoby natura, aby równowaga miała być zachowana. Współczujmy im więc w sposób kulturalny, a nie "jesteś beznadziejny(a), rodzice Cię nie kochali" itp.
Przecież fora wcale nie upadają, upadały by, gdyby nikt na nich nie pisał... A co co do tematyki... No ale w sumie nudne by było pisanie TYLKO o aktorstwie danej osoby, poza tym większość odwiedza takie fora wyłącznie po to, aby po prostu się powykłócać z innymi...
No tak prawda , a co do zaca efrona to ja uważam że to świetny aktor choc nie podobają mi sie wszystkie produkcje disneya . To że ktoś uważa go za przystojnego i dobrago aktora nie robi z niego żałosnego pokemona czy dziecka disneyu. Co do internetu to połowie z was powinna mieć go odłączonego a nie ''kasia''
dzieki za poparcie i mam nadzieje ze sobie jaj nie robisz bo on dla mnie
jest swietny pod kazdym wzgledem:)
a no to fajnie slyszec ze ktos tez go lubi i nie twierdzi ze jest pedalkiem
i nie umie grac w filmach :p
bo trzeba patrzeć na całokształt a nie tylko na hsm ;)
........................................................................
najlepsze są osoby takie jak "kasia", które są ślepo zapatrzone w swojego ulubionego aktora i na każde słowo krytyki pod jego adresem reagują agresją i chamstwem. A forum jest od dyskusji i od wyrażania swoich opinii. A co do Efrona, to aktor jest z niego przeciętny, i pisanie o tym, że jest świetnym aktorem, to lekka przesada. Grywa tylko w lekkich komedyjkach dla nastolatków role niewymagające jakiegoś wielkiego kunsztu aktorskiego. Filmy z nim są lekkie, łatwe i przyjemne, do obejrzenia w piątkowy wieczór.