Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 643 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

hm śliczna dziewczynka..on nie ma w sobie ani trochę męskości i aktor z niego kiepski.

allicja10

dobrze ze ty masz ta meskosc!!!żal;/ zastanów sie co piszesz bo jestes
załosny!

użytkownik usunięty
kasia9

Mówisz mu, żeby się zastanowił, a sama tego nie robisz? Najpierw zacznij od siebie, a potem krytykuj innych.

no ja nie jestem zalosna ... a jak ci cos nie pasuje to niepisz na forach!!

użytkownik usunięty
kasia9

Ciężko mi stwierdzić, czy jesteś żałosna czy nie, bo cię nie znam. Dużo rzeczy mi nie pasuję, ale mam prawo tak jak i ty wypowiadać się na forum.

kasia9

i to potrafią HSMowate dzieci neo: 'żaaal', 'żałosny ;P'.

allicja10

Jestem pewna ze zobaczyłaś tylko jeden film z jego udziałem, a mianowicie HSM. I po obejrzeniu jednego kiepskiego filmu z nim, nie masz prawa go oceniać. Wg mnie nie jest on mało męski. Ty chyba jeszcze nigdy nie widziałaś prawdziwej cioty.

kwiatuszek_5

ja widzialam i wiem ze zac nie jest ciota a ni zadnym z takich lalusiow....

kasia9

Kasiu, kiedy Ci wreszcie internet odłączą??!

JenZi

nigdy a co, coś ci przeszkadza?!!!........................:P

kasia9

Tak, Ty mi przeszkadzasz i twoje prymitywne komentarze! Niech zgadnę, pewnie mi odpiszesz:

"Ale jestes gupi, odwal sie odemnie kretynie, zak jest sóper a tobie nic dotego!!!"

allicja10

to zależy od tego jak pojmujesz męskość. co do gry aktorskiej - zgoda.

mrs_turner

nie a wlasnie tak nie powiem:P powiem ci ze bede tu pisa bo to forum jest
dla kazdego:)

mrs_turner

nie a wlasnie tak nie powiem:P powiem ci ze bede tu pisa bo to forum jest
dla kazdego:)

kasia9

Dla każdego oprócz Ciebie, więc wypad pokemonie!

allicja10

Czytając posty niektórych z was sądzę, że przez takich ludzi upadają na prawdę fajne fora.

igor145

sory ale teraz to ja sie wydurniam bo mnie ludzie rozśmieszaja i tyle i mam
to w czterech literach czy fora upadaja czy nie...

allicja10

Czy warto wdawać się w dyskusję z kimś, kto wszysstkie swoje filmy ma ocenione na 10, a w ulubionych osobachh ma gwiazdki Disneya?
Aktor faktycznie kiepski, a z wygllądu... cóż, każdy może mieć własne zdaniem. Moim zdaniem jest brzydki^^

Scatty_Rikki

jak ich lubie to bede tak oceniac, a jak ci sie nie podobaja moje
wypowiedzi itp to po co w moj profil zagladasz??

kasia9

Spokojnie, kłócić się z tobą nie zamierzam. Weszłam, bo chciałam zobaczyć, co oceniasz na 10 np. I tyle.

Scatty_Rikki

aha... spoko........ja z toba tez sie nie zamierzam klocic.

kasia9

A fora upadają przez takie kasie9, które idealizują zakusiów i nie potrafią się o nim wypowiedzieć obiektywnie.

JenZi

Fora upadają nie tylko przez takie osoby, ale też przez osoby takie, które naskakują na pokemonowość i trollowość z niezbyt wyszukanym podejściem. Moi mili forumowicze, nawet jeśli jest ktoś taki, kto kocha się lub wyzywa na kogoś, daje tylko oceny 1 lub 10, to nie należy od razu z grubej rury. Tak stworzyła te osoby natura, aby równowaga miała być zachowana. Współczujmy im więc w sposób kulturalny, a nie "jesteś beznadziejny(a), rodzice Cię nie kochali" itp.

radar42

Wiecie to wy (*prawie) wszyscy jesteście żałośni , kłócicie się gorzej niż małe dzieci o zabawkę ,

Lady_luna

Przecież fora wcale nie upadają, upadały by, gdyby nikt na nich nie pisał... A co co do tematyki... No ale w sumie nudne by było pisanie TYLKO o aktorstwie danej osoby, poza tym większość odwiedza takie fora wyłącznie po to, aby po prostu się powykłócać z innymi...

JenZi

No tak prawda , a co do zaca efrona to ja uważam że to świetny aktor choc nie podobają mi sie wszystkie produkcje disneya . To że ktoś uważa go za przystojnego i dobrago aktora nie robi z niego żałosnego pokemona czy dziecka disneyu. Co do internetu to połowie z was powinna mieć go odłączonego a nie ''kasia''

Lady_luna

dzieki za poparcie i mam nadzieje ze sobie jaj nie robisz bo on dla mnie
jest swietny pod kazdym wzgledem:)

kasia9

Nie robie ;) Według mnie tez jest świetny bo ma talent, który można podziwiać ;D

Lady_luna

a no to fajnie slyszec ze ktos tez go lubi i nie twierdzi ze jest pedalkiem
i nie umie grac w filmach :p

kasia9

bo trzeba patrzeć na całokształt a nie tylko na hsm ;)

........................................................................

Lady_luna

no wlasnie a inni tego nie
robia;p................................................

allicja10

najlepsze są osoby takie jak "kasia", które są ślepo zapatrzone w swojego ulubionego aktora i na każde słowo krytyki pod jego adresem reagują agresją i chamstwem. A forum jest od dyskusji i od wyrażania swoich opinii. A co do Efrona, to aktor jest z niego przeciętny, i pisanie o tym, że jest świetnym aktorem, to lekka przesada. Grywa tylko w lekkich komedyjkach dla nastolatków role niewymagające jakiegoś wielkiego kunsztu aktorskiego. Filmy z nim są lekkie, łatwe i przyjemne, do obejrzenia w piątkowy wieczór.

allicja10

Dałam mu 3/10 i niech się cieszy, bo nawet to za wysoka ocena.
Jedyna zaleta to ładna buźka.