Zachary Quinto

Zachary John Quinto

7,9
11 362 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zachary Quinto

Nie dziwię się, że wzięli akurat kogoś z "Heroes" do "Star Trek"a, bo w serialu było wspomniane o tym komiksie. I kompletnie wcale się nie dziwię, że wzięli akurat jego, bo jest świetnym aktorem i świetnie pasuje do roli w "Star Trek". Nawet normalnie w tej fryzurce wygjąda :PP

ona116

Jak dla mnie to zdecydowanie lepiej wygląda ucharakteryzowany na Spocka niż w oryginale. Nie mogę patrzeć na te jego zażelowane włosy. Fuuuj! Ale zagrał genialnie. Już się obawiałam profanacji mojej ukochanej filmowej postaci, ale poradził sobie z rolą, aż przyjemnie popatrzeć. Chyba teraz zabiorę się za inne filmy z Quinto.

Mar_10

Dużo ich nie ma. Obejrzałaś jedyny ;) Ale seriale czekają. A jego rola/postać w Herosach jest najlepsza z całej tej grzecznej ekipy

ona116

Jak już wspominasz o związku serialu "Heroes" z filmem "Star Trek", to można zauważyć aktora, który w serialu gra Kaito Nakamurę i wcielił się w rolę Hikaru Sulu w pierwszych 6 częsciach "Star Treka"- George Takei. Kolejne powiązanie :)

ona116

Jako Sylar był przegenialny. Choć w Star Treku też grał nieźle, ale w Herosach, to zupełnie inny poziom gry. Wspaniale pokazywał wszystkie przemiany swojego bohatera. Dał się poznać jako wszechstronny aktor. Trzymam za niego kciuki. Chciałabym go zobaczyć w innych filmach, chociaż nie ukrywam, że najbardziej mi w roli najczarniejszego z czarnych charakterów:)