Zbigniew Buczkowski

6,9
16 990 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zbigniew Buczkowski

Obejrzałem film pt "Kurs na lewo" z 1986 i Zbyszek gra tam jako kierowca ciężarówki. Wiec po co 20 lat później miałby wyłudzac takie zaświadczenie, ta sprawa wyglada mi na jakąś podłożoną świnie...

Grał kierowcę i potrafił jeździć ciężarówką. Ale to nie znaczy, że miał do tego uprawnienia. Sam się nad tym zastanawiałem podczas filmu.

użytkownik usunięty
qqryqu

co ty chrzanisz jakby nie mial uprawnien to by go nie dopuscili do filmu takie rzeczy sprawdzaja

Uprawnienia w filmie... czyli pan Opania ma uprawnienia chirurga, Cezary Żak święcenia kapłańskie, a setki aktorów i statystów pozwolenie na broń.... zwłaszcza ciężkie karabiny maszynowe!!!!!!!!!!!!! btc5 ty tak dziwnie żartujesz, czy rzeczywiście wierzysz w to co piszesz?

użytkownik usunięty
jgz

opania grał chirurga zak ksiedza I NIMI NIE BYLI, a w filmie co piodałem był KIEROWCA wiesz na czym roznica polega kołku? wypad.

Zdumiewająco "logiczne" myślenie, ale sądząc po tonie wypowiedzi trudno oczekiwać czegoś innego.

użytkownik usunięty
jgz

Zdumiewające dziecko neostrady jesteś skoro tego nie rozumiesz.

użytkownik usunięty
qqryqu

POmatoły go wrobiły i tyle

Sam jesteś matołem , i do tego sfrustrowanym. Ja się tu filmami zajmuję, a nie polityką.

użytkownik usunięty
qqryqu

polityka jest wszedzie matole

użytkownik usunięty
qqryqu

To sie zajmuj a nie piepsz głupot