Zinédine Zidane

Zinédine Yazid Zidane

7,5
341 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zinédine Zidane

Jakoś zawsze nawet lubiłem tego piłkarza, bardzo dobry technicznie do tego jeszcze strzelał mnóstwo bramek. Został uznany za wspaniałego zawodnika i grywał w najlepszych klubach świata. Moje zdanie zmieniło się w momencie tego uderzenia, które stało się dla mnie symbolem czegoś okropnego. Przecież miał ogromne doświadczenie, a samo prowokowanie nie jest w świecie piłki nożnej niczym nowym – na pewno spotkał się z nim wiele razy. Wyraźnie było widać, że tym razem nie wytrzymał i w ten okropny sposób zakończył karierę - kto mógłby przypuszczać, że w takim stylu ??

„chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo” panie Zidane.
Nie interesuje mnie co do niego powiedział i zapewne nigdy się tego nie dowiem ale wiem jedno: takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w tak wspaniałym sporcie.

Zrobil to co zrobil a materazzi wyzwal jego rodzine a co pan by zrobil na jego miejscu pogratulowal mu ??

nasedo134

jego zachowanie nie jest chamskie, a napewno nie żałosne...tylko UZASADNIONE w dużej mierze...
Mojego zdania na temat Zidana nie zmieni nic - to genialny, wspaniały piłkarz...
jest człowiekiem, i w ekstremalnej sytuacji nerwy mogły mu puścić...jak kazdemu...

nasedo134

na jego miejscu wygrałbym mistrzostwo świata...
a pobić można się zawsze po meczu... klase udowadnia się nie dając się sprowokować.

Ta, jakby wszyscy reagowali jak Zidane to by były same bujki i mecze by się szybko kończyły bo kto by chciał ogladać taką szmire. Mogł zostawić te swoje humorki na pozniej za boiskiem, ale finał to finał i powinien zachować klase, lecz no cóż pan Zidane chciał wypróbować jaką twardą ma czache.
Po to Bóg dał człowiekowi mowe by sie odrozniał od zwierzat i zalatwial sprawy w dyplomatyczny sposób(czasem jednak nie ma innej opcji jak zajebać komus ale nie przy takim meczu :(), ale z tego co wiem Matterazi nie powiedział nic obrazliwego w jego lub jego rodziny kierunku więc po co ta chamska reakcja??
Poprostu niektórzy maja orzeszek zamiast mózgu i nie potrafią sie pochamować.
Zidane to śmieć i śmieciem pozostanie nigdy go nie lubiłem i teraz pokazał, że się co do jego oceny nie myliłem!!

Marcek_2

mocno powiedziane ale to prawda...
prawdziwi mężczyźni biją się po meczu...

Hm.
Chamskie nie chamskie.
Trudno mi się wypowiadać, bo zrobiłabym tak samo, a poza tym Zidane to piłkarz, którego cenię najbardziej.
Wiem na pewno, że materazzi wiedział co robi.
Bo gdyby obraził kogoś innego - nawet samego Zidane'a - to ten by nie zareagował.
Wiedział, że Zidane został wychowywany w przekonaniu, że to rodzina jest najważniejsza.

fleUr_henry

dobrze zrobił, bronił honoru swojego i swojej rodziny, a temu głupiemu makaroniarzowi się należało

mate21

ja tam na boisku bym się raczej nie bił bo to nie podwórkowy mecz ale mistrzostwa świata.

matterazzi rzadzi......=}
nie-na-wi-dze zidane'a..

Jasne, zachowanie materaca naprawdę zasługuje na pochwały *___*

no ja go lubie. zajebisty chlopak a zizou niech sie pier**li. =}} ;**

ta przewraca sie o wlasne krzywe nogi i przez przypadek kopnie pilke.

Ha ha.
Mam nadzieję, że to było o materacu <LOL>

fleUr_henry

Materazz to cham, gbur i prostak nic innego. Ja jedynie żałuję, że Zizou nie rąbnął Materazza jakoś romantyczniej, np. by mu lutnął sierpowego, twarz by mu się rozkrwawiła i wtedy by było...

Schwarzenegger_47

Ojcze Dyrektorze..... WYPIERDALAJ W KOSMOS....

BRYLANT_2

Marcek oczywiscie tez niech wypierdala w kosmos..

Chyba wczoraj czytałam bodajże na onecie, że Materazzi w jakimś wywiadzie przyznał się do tego co powiedział... Dodam tylko tyle, że na miejscu Zidana zrobiłabym to samo.