Cieszę się mając okazję wyrazić swoje zdanie o Zinedinie Zidanie właśnie tu. Zidane jest moim ulubionym, wręcz ukochanym piłkarzem. Inspirację do gry, wzorem do naśladowania. Nie przesadza z tym trickowaniem; nie wątpię, że ładnie to wygląda, ale Zizou być może jest świadom, że kiedy nie wyjdzie jakaś sztuczka to nie będzie zbyt fajnie. C. Ronaldo i Ronaldinho przesadzają, przynajmniej moim zdaniem. Weźmy takiego Ronaldinho. Kiedy ostatnio udało mu się strzelić gola z wolnego? Zidane stara się pielęgnować różne swoje umiejętności. Ćwiczy stałe fragmenty gry tak samo jak i tricki. Byłby uznawany za piłkarza idealnego, gdyby nie ten incydent z finału...Po części go rozumiem, w związku z czym mamy trochę podobny charakter. Tylko tylko, że Jego łatwo sprowokować obrażając mamę, a mnie łatwo sprowokować obrażając...Schwarzeneggera i właśnie Zidane'a. Wychowując się bez ojca szukałam przykładu rodziny doskonałej. Zidane i Schwarzenegger są tego przykładami. Myślę, że kiedy będę dorosła też będę Go wspominać, jako tego, dzięki któremu tak pokochałam football. Jak to pięknie podsumował jeden z Jego fanów na końcu filmika, który skonstruował na youtube.com. "Thank you Zizou for the wonderful time". Też Ci dziękuję Zizou. Bez Ciebie świat footballu nie będzie już taki piękny.