O Anamaria!! Jak miło znów Cię widzieć ;]. Chyba nie musze zapewniać, ze też jest jedną z moich ulubionych aktorek. Michelle Rodriguez też jest świetna (szczególnie podobała mi się w "Zagubionych" i w "Szybcy i Wściekli"). A tak wogóle to zapraszam na mojego bloga, którego zaczęłam prowadzić ;].
O Anamaria!! Jak miło znów Cię widzieć ;]. Chyba nie musze zapewniać, ze też jest jedną z moich ulubionych aktorek. Michelle Rodriguez też jest świetna (szczególnie podobała mi się w "Zagubionych" i w "Szybcy i Wściekli"). A tak wogóle to zapraszam na mojego bloga, którego zaczęłam prowadzić ;].
TAk, task! Herbuś jest najlepszą aktorką i Gulczyński aktorem. Pojordoliło tu kogoś! Do szkoły, a nie po filmwebie chodzicie!
Nie mogłabym się bardziej zgodzić! XD
Nie widziałam Zoe w wielu filmach ale w tych co ją widziałam bardzo mi się podobała. ;) A Michelle to już w ogóle moja idolka, także no. ;D
Na pewno ma interesującą urodę. Widziałam ją tylko w "Center Stage" jak na razie, a to raczej nie jest kino najwyższych lotów, więc ciężko mi się wypowiadać o jej warsztacie. Niemniej, w sumie jej postać to była jedna z ciekawszych i nieźle jej wyszła. Teraz oczekuję na Star Treka.
Tak czy owak, ma na pewno potencjał, chociażby ze względu na urodę i fakt, że wcześniej ćwiczyła taniec - myślę, że będzie się pięła coraz to wyżej, jeśli o aktorstwo chodzi.
Niestety, Oskary zgarniają bracia Mroczkowie. Więc obie te urocze panie, które z pewnością są najlepszymi aktorkami na świecie muszą obejść się smakiem. Ale nic straconego. Zagrają jeszcze kilka drugoplanowych rólek w filmach lub nawet jakieś epizody w serialach i wreszcie doczekają się zasłużonych laurów.