Zooey Deschanel

Zooey Claire Deschanel

7,6
9 807 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zooey Deschanel

czy na filmwebie ocenia się talent aktorek i aktorów, czy ich wygląd? Ludzie, to nie fotka.pl!
Ale, żeby nie było...Pani Deschanel jest tragicznie słabą aktorką i nawet ładna buzia jej nie ratuje. Jestem chwilę po obejrzeniu "Zdarzenia" i jestem przerażony!

_Michal_K_

Obejrzyj "Most do Terabithii". Tam gra całkiem nieźle;) A co do oceniania... Zajrzałem przed chwilą na ranking 100 najlepszych aktorek i jestem lekko zaskoczony;) Zooey jest na pierwszym miejscu!

raggan

Wywalić z pierwszego miejsca to skandal. Ja nie rozumiem ludzi są tacy głupi że dają tej kobiecie wysokie oceny.

_Michal_K_

Dokładnie! Też właśnie skończyłem oglądać "Zdarzenie". Sam film słaby, a gra pani Zooey - dużo poniżej przeciętnej. Momentami chciało mi się po prostu śmiać z tego co w tym filmie wyprawiała. Co do ładnej buzi - fakt jest ładna, ale na pewno jest dużo ładniejszych aktorek, jednakże to już kwestia gustu. Tylko się zastanawiam co ona robi w rankingu przed Meryl Streep czy Jodie Foster? Co ona w ogóle robi w pierwszej setce?? :)

użytkownik usunięty
_Michal_K_

Robimy porządek w top100. Odwiedź moje "ulubione" osoby i oceń je według uznania (sugeruję 1 oczywiście). Koniec z kuriozalnie wysokimi notami dla młodych gwiazdek serialowych itp.

Przykłady:

1 Zooey Deschanel !!!!!!!!
19 Ashley Greene
31 Jordana Brewster !!
38 Sophia Bush !!
43 Kristen Bell
59 Lena Headey
61 Amanda Bynes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65 Jenna Dewan
74 Emmanuelle Chriqui
89 Hayden Panettiere
90 Amber Tamblyn
93 Holly Marie Combs
99 Claire Forlani
96 Małgorzata Socha
43 Jason Statham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77 James Marsden !!
nie wspomne już o ludziach z Chirurgów oraz Gotowych na wszystko i Zagubionych...
Ponadto sporo przypadkowych osób mieści sie na miejscach 100-150, a najbardziej niepokojące są osoby ze srednią, dajmy na to 9.3 przy 900 głosach - przykladem jest Zooey. Niedługo panienka ze slumdoga albo ze step up'a 2, wskoczy na miejsce pierwsze !!

no i jeszcze:
30 Hugh Laurie (nie jest zły, ale bez przesady). To samo się tyczy Cheadle'a (21) oraz Hounsou (15)i Smith'a (24). Nie wypada pominąć niesamowitego Willis'a, który jest nadal w top 10 !!!

użytkownik usunięty

Obczajcie tą: http://www.filmweb.pl/o457306/Nathalie+Kelley

Niedługo kolejna ładna buźka wskoczy na szczyt :p

Trochę długa ta lista ale parę już przejechałem bo to co się dzieje na tej liście to już szczyt jest wszystkiego.

Bez przesady...Zoey Deschanel to dobra aktora, ale nr 1 w top 100 to trochę za dużo...
Co do Twej listy Lena Headey to bardzo dobra aktorka, jeśli ją oceniasz to nie patrz na Kroniki, ma spory talent aktorski, i jest bardzo ceniona w środowisku.
Jason Statham na miejsce przy pięćdziesiątce też zasługuje, reszta do odstrzału...
Top 100 to ranking popularności aktorów/aktorek, a nie ich umiejętność grania.

peesem

Zgadzam się,zła nie jest,ale co to ma znaczyc? Lepsza od Meryl Streep?
Nie sądzę!!!Pewnie cholerna banda Zacusia Efronka naoglądała
się ,,Mostu do Terabithii'' i teraz tak przedstawia się TOP100.
Co do ,,Mostu...'' to nawet fajny ale no ludzie!
Nie rozumiem.Zastanawia mnie też miejsce innych aktorek chociażby
np.Susan Sarandon.Moim zdaniem miejsce 40-50 to naprawde masakra.
Nie wiem jak wy,ale ja uważam że Sarandon zasługuje conajmniej na pierwszą 20!Faktycznie,trzeba zrobic porządek w TOP100.

pozdrawiam :)

SmallCrime

A,no i uważam że ta lista ,,ulubionych'' to naprawdę świetny pomysł ;)

Uhh...ale się nakręciłam;)No,tak już mam :D

użytkownik usunięty
SmallCrime

Dzięki, doceniam to. Co prawda nie wszyscy na niej są pozbawieni talentu, za to wszyscy mają za wysokie oceny. Najlepszym przykladem jest tata Orlando Bloom'a z Piratów :p

P.S. Ci ulubieni to tylko przez pewnien czas, aż wszystko wróci do normy :D

_Michal_K_

No dobrze, zgadzam się, w "Moście..." wypadła nie najgorzej. Natomiast wspominane wcześniej miejsce w rankingu aktorek pozostawię bez komentarza...

_Michal_K_

No wkońcu!Meryl na 1,Kate na 2,powoli wszystko wraca do normy,ale 13 miejsce to i tak za dużo jak dla niej...:)

użytkownik usunięty
SmallCrime

A co powiecie na Ashley Greene, która znajduje się na 15 ?

Ashley Greene-masakra!!!
Dziś już 13 miejsce.A dlaczego?
Bo zagrała w ,,Zmierzchu'',kolejnym badziewiu z seri ,,High School Musical'' czyli Zac i spółka ;/