Zooey Deschanel

Zooey Claire Deschanel

7,6
9 807 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zooey Deschanel

Może jest ładna, ale jest aktorką bez wyrazu. Nic nie wnosi do filmów, nie ma w niej emocji. W "jestem na tak" pokazała się ze strony muzycznej, co dobrze jej wyszło, ale jakoś w żadnej scenie nie widać u niej emocji

bilanss

Też to zauważyłam, ale może to dla tego, że taką rolę dostała? Przecież nie ważne kto zagrałby tę postać, z niej nie dałoby się wiele wycisnąć... Nikt nie może się wykazać w filmie, gdzie trzeba robić słodkie minki do ukochanego, potem jest kłótnia a potem znów pocałunki. Komedie romantyczne wszystkie są takie same, aktorzy nie mają tu wielkiego pala do popisu. Radzę najpierw obejrzeć większość filmów, w których grał dany aktor a dopiero potem oceniać...

m_ca

obejrzałem kilka filmów z nią w roli głównej i szczerze mówiąc - w każdej wygląda i gra tak samo. Dla mnie dno

bilanss

Może i nie jest Meryl Streep, ale nie jest aktorskim drewnem...umie grać, ma parę fajnych ról, ma bardzo fajną osobowość którą przenosi do filmów, jej sposób mówienia, to jak się śmieje, jej mimika i jej bardzo specyficzny głos sprawiają, ze nie mogę oderwać oczu od ekranu....fakt, jak wspomniałem nie jest jakąś super utalentowaną aktorką, bardziej ją traktuję jako piosenkarkę, i z tej roli wywiązuję się znakomicie...ale jeśli będzie nadal grać w filmach, to na pewno obejrzę każdy, bo jest to kobieta niesamowita!

peesem

może to i prawda co napisałeś ,ale ona jest jak skała lodowa - piękna i zimna