Zooey Deschanel

Zooey Claire Deschanel

7,6
9 807 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zooey Deschanel

Kiedy po raz pierwszy ujrzałem teledysk Katy Perry pomyślałem, że to Zooey...normalnie siostry ksero:-)))

peesem

ja właśnie też. xd

peesem

sa jak dwie krople wody normalnie identyczne!

peesem

trzeba przyznać, że są bardzo podobne. na początku myślałem, że to jedna i ta sama osoba xD ale to dobrze, że jest ich dwójka, bo zawsze jest większe prawdopodobieństwo, że spotkam jedną z nich :P nie wiem, ta uroda mnie zniewala normalnie ;)

TomHs

I obie są utalentowane muzycznie, obejrzyjcie sobie film "Elf" albo "Most do Therabithi" jaki Zooey ma piękny głos i jak pięknie śpiewa...co by nie mówić o Katy Perry głos ma też bardzo charakterystyczny.

peesem

Cóż. ja miałem trochę odwrotnie. Gdy zobaczyłem Zooey to se pomyślałem
- to Katy Perry! Dopiero gdy ją zobaczyłem na joggingu to zmieniłem
zdanie na "są bardzo podobne" ;)

peesem

Naprawde uderzajace podobienstwo:)
podobne jak nie wiem co :)
Tyle ze Zooey jest bardziej utalentowana nom i troche bardziej ja lubie...szkoda ze nie spiewa muzyki w stylu pop , pop rock...
zrobviłaby duza kariere tez i na muzyce:)

lisamarie19

dokladnie
przegladalem zdjecia do filmu "jestem na tak" i tak se mysle.. wow katy perry! od razu wszedlem tutaj zeby zalozyc ten temat. widze ze nie jestem sam :)

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

według mnie też Zooey jest podobna do Katy

peesem

Katy raczej BYŁA podobna. W nowej fryzurze wygląda o wiele gorzej.

sally_storm

Jest bardziej podobna do Katy Perry niż do własnej siostry:
http://entimg.msn.com/i/gal/EmilyDeschanel/Emily12.jpg

użytkownik usunięty
peesem

Ja tam podobieństwa nie widzę, cenię Zooey już od dawien dawna, a nie jaka KP wyskoczyła dopiero rok temu. Macie zdjęcie ich razem:
http://www.imdb.com/media/rm837131008/nm2219380

Katty spiewa juz od lat ziomek ;) rok temu to moze wskoczyla na 1 strony gazet.

ramed

oglądałam "Most do Terabithii" i pomyślałam to samo - kurczę, czy Katy Perry została aktorką?:D

peesem

To samo myślałam od początku oglądając "Jestem na tak"... Są strasznie do siebie podobne:)

peesem

Heh, z wyglądu może są podobne, ale charaktery mają zupełnie inne ;) Katy jest pierdolnięta ( pozytywnie ) A Zooey jest od niej starsza, a jest słodka jak mała dziewczynka. W przeciwieństwie do Katy jest skromniutka, i przejmuje się opiniami innych ( oprócz jej siostry ). Ale z wyglądu są naprawde bardzo podobne. Mają też taki sam kolor oczu. Gdyby nie to, że Katy jest naturalną blondynką, można by je wziąść za siostry ;)

Nevis200903

I chciałam podkreślić, że to nie Zooey jest podobna do Katy, tylko Katy do Zooey. Ona jest starsza, i jest na scenie już od ho ho i jeszcze trochę.

P.s.: Katy nie wskoczyła na scenę rok temu, tylko 8 lat temu. a właściwie nawet wcześniej.

P.p.s.: A Zooey zaczęła się interesować ,,tymi sprawami" w 1989. ( Wtedy podkładała głos ) A grała już w 1999. Grała też wczesniej, ale nie znam dokładnej daty. Ale około 1993

Nevis200903

Bryce Dallas Howard tez jest podobna do Zooey, moze nie tak bardzo jak Katy Perry ale powiedzialbym ze ten sam typ urody :]

Nevis200903

Ja właśnie weszłam sprawdzić czy to nie czasem Katy grała w tym filmie.
Niesamowite podobieństwo ;)

black_sheep_nemo

Obie są bardzo podobne do siebie, ale moim zdaniem Zooey jest ładniejsza od Katy.

michal_93

bardzo podobna też się zastanawiałam jak ją oglądałam czy to nie Katy bądź jej jakaś siostra

peesem

jak dla mnie obie są bezpłciowe.
beznadziejna aktorka i piosenkarka

lays19_91

Strasznie kompetentna i merytoryczna wypowiedz....marna piosenkarka?! JASNE:-)

peesem

Dołączam się do tych spostrzeżeń:))))))))))))))))))))))))))))))).

peesem

Dołączam się do tych spostrzeżeń odnośnie podobieństwa obu pań:).

peesem

są bardzo podobne z Katy, jak siostry bliźniaczki, Zooey jest jednak ładniejsza, ma subtelniejszą urodę ;)

peesem

Dzięki! Właśnie się zastanawiałam kogo ona mi przypomina. Masz rację - jest podobna do Katie Perry

EM_DE_KE_AS

No popieram też to zauważyła, nawet myślałam w pierwszej chwili jak ją zobaczyłam w Miłosci na zamówinie ż to Kate;p:)

peesem

hehehe... no właśnie ja też tak myślałam :PP

użytkownik usunięty
peesem

haha - fakt, skan w skan :). Ale Perry podobno NIENAWIDZI, gdy ją ktoś myli z Zooey :)

peesem

Wczoraj oglądałam Most do Terabithii i aż nie mogłam doczekać się sprawdzenia na necie czy nie są spokrewnione :D Zaskakujące podobieństwo..

Kitty_2

A nie uważacie że Zooey jest bardzo podobna do Anny Friel? http://www.filmweb.pl/o7210/Anna+Friel

Kitty_2

A nie uważacie że Zooey jest bardzo podobna do Anny Friel? http://www.filmweb.pl/o7210/Anna+Friel

peesem

Ja też myślałam że to Katy. Na dodatek jak oglądałam filmy z jej udziałem to pod nosem co jakiś czas mruczałam ,Katy, Katy'.

Zabawne. A co do Zooooey - oglądnęłam jej trzy filmy. Gigantic, 500 dni do miłości, Miłość na zamówienie (ze względu na nią) no i w każdym grała tą samą przedziwną, lekką wariatkę, która na tle społeczeństwa odznacza się grubą krechą. Miałam wrażenie że w trzech filmach występuje jedna i ta sama osoba. Cokolwiek jednak by nie było, osoba którą polubiłam za swoją odmienność.