Zooey Deschanel

Zooey Claire Deschanel

7,6
9 807 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zooey Deschanel

zooey gra głowną rolę w nowym serialu FOX'a "New Girl"

Tu zapowiedź - >http://youtu.be/RMULuNE8Kyw
Główną postacią jest nauczycielka Jessica Day. Bohaterka jest optymistyczną kobietą ze Środkowego Zachodu, która zamieszkuje w Nowym Jorku razem z trzema młodymi mężczyznami. Jessica zdecydowała się na ten krok po niedawnym rozstaniu ze swoim chłopakiem. Serial ma opowiadać o relacjach między kobietami i mężczyznami. Główną bohaterkę gra Zooey Deschanel.

Max Greenfield zagrał rolę Schmidta, kochającego piwo przystojniaka. Jake M. Johnson pojawi się jako barman Nick. Trzeci mężczyzna to Coach (Damon Wayans Jr.), który pracuje jako osobisty trener. Hannah Simone zagra urodziwą Cece Meyers, najlepszą przyjaciółkę głównej bohaterki.

Autorką serialu jest Liz Meriwether (No Strings Attached). Reżyserem odcinka pilotażowego został Jake Kasdan.
(źródło : popcorner)
Według mnie będzie naprawdę fajna komedia.

Leighton

Widziałam zwiastun na hatak / rozszerzone zwiastuny premier FOX-a.
I myślę, że zapowiada się genialnie! Na pewno zobaczę pierwszy odcinek a jak będzie tak dobrze jak się spodziewam to i wszystkie następne.

Leighton

Ja nie mogę się doczekać tego serialu, orientujecie się kiedy planują emisję ? Tzn. Premierę :D

stelinaa_a

Jesień 2011 :)

użytkownik usunięty
Drozdzowa

widziałem pilot. nieźle się zapowiada ;)

Oglądam ten serial bardzo fajny

Leighton

Do tego serialu i tej roli jest świetnie przygotowana i choć nie przepadałam za nią jako aktorką, to po tym serialu całkowicie zmieniłam zdanie. Jest rewelacyjna. Poza tym, wizualnie bardzo pasuje do charakteru granej bohaterki.