PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94290}

Łowcy skarbów

Relic Hunter
1999 - 2002
6,8 8,1 tys. ocen
6,8 10 1 8099
5,0 2 krytyków
Łowcy skarbów
powrót do forum serialu Łowcy skarbów

UWIELBIAM TEN SERIAL,JEDEN Z MOICH ULUBIONYCH!! A NIGEL JEST SWEET

ocenił(a) serial na 10
stokrotna

Ja też UWIELBIAM ten serial! Jest ciekawie zrobiony, może trochę nie realny, ale to nie szkodzi. Ogląda się go super i w ogóle bardzo wciąga. Jak obejrzałem go kiedyś na TVN-ie to nie mogłem się doczekać, kiedy puszczą wznowienie. I w końcu jest Polsat się postarał, tylko szkoda, że tylko raz w tygodniu!!!! Ale i tak jest dobrze!

A co do Nigela - taki śmieszny typ, trochę komiczny, trochę poważny ogólnie może być!

ocenił(a) serial na 7
stokrotna

serial ten leciał kiedyś na TVN... Od tamtej pory go lubię :):):)
jest trochę nierealny, ale zawsze z chęcią go oglądam xD

ocenił(a) serial na 10
stokrotna

kocham ten serial, jeden z moich ulubionych:)
zawsze rano specjalnie wstaje i oglądam xD

ocenił(a) serial na 9
Kasiaa_94

szkoda że juz go na polscie nie ma:P

ocenił(a) serial na 8
stokrotna

Ja też go lubie. Jak byłam dzieckiem go oglądałam, a teraz patrze na polsacie na powtórki ;)

ocenił(a) serial na 6
stokrotna

Fajny serial lekko i przyjemnie się go ogląda a poza tym urocza i seksowna Tia Carrere i oczywiście zabawny Nigel.

nexus0

Świetny :) Też mi się bardzo podoba, czasem chciałabym mieć podobne przygody jak oni ;)

ocenił(a) serial na 8
ladyJoisan

to jest najlepszy serial przygodowy jaki oglądałem i oglądam codziennie o 8.30 a warto polecam:)

stokrotna

Jest to mój ulubiony serial przygodowy.I chciałem zapytać jest szansa dostać wszystkie sezony na dvd?

Rorschach_

Witam. Ten serial jest naprawdę świetny!!! Oglądałem każdy możliwy odcinek, najpierw na AXN a potem na Polsacie. Szkoda tylko że leciał tak wcześnie. Ja jeszcze chodzę do szkoły więc sprawiało i to niemałe problemy.
Mam takie dwa małe pytanka:
1. Przeczytałem że grał tam jeden z moich ulubionych aktorów, czyli Thomas Kretschmann i nie wiem w którym albo w których odcinkach on występował.
2. Szukałem wszystkich 3 sezonów na Allegro ale znalazłem tylko płyty z takim opisem zawartości:
Łowcy Skarbów - Diament ze skazą:
Magiczna Rękawica-(jakiś tam opis..)
Gitara Elvisa-(jakiś tam opis...)
Łowcy Skarbów - Klątwa mumii:
Śmierć i życie wieczne-(jakiś tam opis...)
Dziewięć wcieleń-(jakiś tam opis...)

Więc moje pytanie jest następujące: czy może ktoś wie czy tu chodzi o wszystkie sezony, a to są tylko ich nazwy, czy może są to tylko wybrane odcinki albo zupełnie oddzielne filmy(takie dodatkowe).
Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc :)

ocenił(a) serial na 10
bred21

to sa raczej tytuly wybranych odcinkow;/ ja mam sciagniete z neta wszystkie 3 sezony ale niestety nie ma do nich napisow tylko ewentualnie w jezyku angielskim;/ z polskim lektorem znalazlem tylko sezon 1 a to i tak nie wszystkie odcinki wiec ogolnie lipa:(

ariell1987

Ostatnio sobie przypomniałam o tym serialu.To chyba jedyny serial o takiej tematyce.Filmów jest wiele.
Pamietam,że dzieki takiej tematyce zaczęłam się interesować archeologią.
Nie moge nigdzie znaleść tego serialu niestety.A z chęcią bym wróciła do czasów dziecińastwa i tamtej fascynacji.

ocenił(a) serial na 8
NatalkaR13

taki Indiana jones w spudnicy ale swietny serial