PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94290}

Łowcy skarbów

Relic Hunter
1999 - 2002
6,8 8,1 tys. ocen
6,8 10 1 8090
Łowcy skarbów
powrót do forum serialu Łowcy skarbów

03.05. 2012 O GODZINIE 15.00, 1 ODCINEK SERIALU.

ocenił(a) serial na 10
OAZA69

skąd wiesz ?

madzix14

REKLAMUJA CO JAKIS CZAS NOWA RAMOWEK W TV PULS, A POZATYM PISZE W PROGRAMIE TELEWIZYJNYM NA NASTEPNY TYDZIEN.

madzix14

NIC TYLKO OGLADAC OD PONIEDZIALKU, DO PIATKU.

ocenił(a) serial na 10
OAZA69

ale to dopiero w maju??

madzix14

NIE 03.05. 2012 O GODZINIE 15.00, 1 ODCINEK SERIALU.TAKPISZE W GAZECI PROGRAMIE TELEWIZYJNYM OD 5 MARCA,FAKTYCZNIE DATA JEST NA GORZE PRZEKRECONA POWINO BYC 05.03.2012.

ocenił(a) serial na 10
OAZA69

kurcze już wiem że pierwszego odcinka nie obejrzę .... :/

ocenił(a) serial na 9
madzix14

Ja nie mogę oglądać bo dojeżdżam do domu po 15:00 ale może sobie nagram :D

emillo97

JEST TOJAKIES ROZWIAZANIE.

ocenił(a) serial na 9
OAZA69

tylko mma nagrywarkę tylko na wideo nagrywarki w dvd nie mam bo mam samo dvd :/ a video nie podłączone zobaczę ale dla tego serialu zrobię wszystko :D Tak miło mi się kojarzy

emillo97

Jak coś to ja zgrywam, na razie mam 1 odcinek z DVD [specjalnie dla tego serialu kupiłem nagrywarkę DVD, ale 300 stówy się opłacało ;)(mam z 4 odcinki na VHS jeszcze nagrane ale nie wiem czy dam radę je zgrać :( ]. Jak coś to będę na razie dalej zgrywać i dodawać na mojego ch omika (mój nick na chomik u to gamertr)
A tak w ogóle to wiecie czy Puls ma zamiar emitować jeszcze 3 sezon? I m\potem może jeszcze powtórzyć 1 ( to bym nagrał go)? Ja do nich pisałem w tej sprawie ale nic nie odpisują, może ktoś ma facebooka to mógłby ich tam zapytać, może by odpisali? Jak coś to od wtorku o 17:00 lecą ;)

ocenił(a) serial na 9
gamertr

Ja już i tak nie nagrywam :) Jeszcze kiedyś będzie leciał. Aż tak mi nie zależy

emillo97

zapewne Polsat puści go w wakacje, ale wtedy mogę nie mieć dostępu do nagrywarki DVD dlatego wolę nagrywać teraz póki mogę ;)

gamertr

kiedy go nie włacze Fox jest tak samo ubrana (zwłaszcza góra) :P

bajla1987

bo jeśli szuka skarbu to przebiera się w specjalny strój ;) Tak to jest inaczej ubrana zawsze ;)