PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=811024}

Łzy Cennet

Cennet'in Gözyaşları
2017 - 2018
6,9 484  oceny
6,9 10 1 484
Łzy Cennet
powrót do forum serialu Łzy Cennet

"Łzy Cennet" nie byłyby dla mnie tak wspaniałym serialem, gdyby nie występowała w nim Esra Ronabar grająca Arzu Soyer. Według mnie jest to główna bohaterka serialu i to ona trzyma całą produkcję na bardzo wysokim poziomie. Fabuła może nie być najlepsza, podobnie scenariusz, ale gra Esry Ronabar wynagradza wszystko. Oglądając ten serial, nie ma się żadnych wątpliwości, że jest ona bardzo dobrą aktorką, głównie teatralną. Posiada doskonałe umiejętności, które w pełni ukazała na planie tego serialu. Jej postać ewoluuje, a każda zmiana jest wypisana na twarzy aktorki. Doskonale zaprezentowała na ekranie przebiegłość, złość, strach, przerażenie, rozpacz, ale także wyrzuty sumienia, miłość, radość i spokój. Taki wachlarz uczuć potrafi odegrać tylko bardzo utalentowana aktorka. Taką jest właśnie Esra Ronabar. Oglądam ten serial tylko i wyłącznie dla niej. Cieszę się, że ją poznałam jako aktorkę i bardzo chętnie obejrzę inne produkcje z jej udziałem. "Łzy Cennet" dzięki grze Esry Ronabar to naprawdę bardzo wyjątkowy serial. Polecam, głównie ze względu na udział tej wspaniałej aktorki.

ocenił(a) serial na 10
lukarna

Po zakończeniu emisji Łez w TVP weszłam dzisiaj na to forum i chcę wyrazić swoją wdzięczność za podjęcie TEMATU Esra Ronabar przez Ciebie, z perspektywy czasu czyta sie to inaczej, ale przez Ciebie Droga Lucarno pojawił sie taki temat na Filmwebie. Brakuje mi tak dobrego serialu jak Łzy, ale najbardziej brakuje mi takiej kreacji aktorskiej jaką odegrała Esra.

ewcich

Przepraszam, że odpisuję z takim opóźnieniem. Cieszę się, że dyskusja na forum filmwebu dotycząca gry Esry Ronabar sprawiła przyjemność nie tylko mnie, ale także moim pisemnym interlokutorom. Mam nadzieję, że już niedługo uda nam się oglądać Esrę Ronabar w nowych serialach. Pozdrawiam serdecznie. :)

ocenił(a) serial na 10
lukarna

Miło mi, że odpisujesz. Obserwuję, m.in. instagramy fanów Esry- obecnie serial wyświetlany jest w Chorwacji, Bośni, Hiszpanii i Bułgarii i cieszy sie ogromną popularnością. Także czekam na jej kolejną rolę.Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
lukarna

https://m.facebook.com/Seriale-tureckie-z-przymru%C5%BCeniem-oka-102960997829948 /photos/?tab=album&album_id=105121847613863&mt_nav=1&ref=bookmarks

Witaj Lukarna, pamiętasz jeszcze Łzy i Esrę?
Jeśli tak, to chciałam zaprosić Cię na moją stronę na Facebooku, na której między innymi publikuję komiks na podstawie Łez Cennet z całkiem innym scenariuszem. Dymki dodaję do zdjęć z serialu... Publikuję tam też treści dotyczące innych seriali tureckich.

Przy okazji chciałam tym wpisem zaprosić na tę stronę również i innych fanów Łez Cennet, Esry Ronabar, innych aktorów i seriali tureckich.

A dla Ciebie Lukarna mam jeszcze info (może już o tym wiesz) że Esra Ronabar od jakiegoś czasu bierze udział w kręceniu filmu krótkometrażowego. Na jej Instagramach pojawiły się ostatnio dwa posty na ten temat. W filmie tym akcja dzieje się na moje oko w latach 50-60 XX wieku, a Esra Ronabar gra tu prawdopodobnie nauczycielkę z małej szkoły. Jest też sporo dzieciaków w starodawnych mundurkach szkolnych... i (to tylko moje przypuszczenie) prawdopodobnie zagra tu syn Esry i Barışa Falay'a - Mavi Rüzgar. Moje przypuszczenie jest stąd, że widziałam jego zdjęcie na planie tego filmu, w takim samym mundurku, co grające tam dzieci.

Pozdrawiam, Aśka

joanka288

Długo mnie nie było na tym forum, przepraszam i dziękuję za wiadomość. Z pewnością odwiedzę prowadzoną przez Ciebie stronę. Pamiętam "Łzy..." i często wspominam je z rozrzewnieniem, widząc na antenie telewizyjnej inne seriale tureckie zdecydowanie odbiegające poziomem od znanej Ci produkcji. Mam nadzieję, że będziemy mogły znowu zobaczyć Esrę Ronabar w kolejnym serialu lub filmie. Pozdrawiam. :)

ocenił(a) serial na 7
lukarna

Widze tak reklamujecie to może też obejrze bo bedą powtarzać na TVP Warszawa zamiast Meandry Uczuć od czwartku :)

ocenił(a) serial na 7
lukarna

No faktycznie ciekawy jest ten serial czym dalej to tym ciekawiej się robi. Po śmierci Ryzy ten serial mocno poszedł do przodu z wątkiem i ciekawie się robi :)