Właśnie to zrobiłam, świetne, ja się totalnie nabrałam, bo myślałam, że ten test jest prawdziwy, nie słyszałam o tym serialu:) Genialny pomysł.
ja też nie słyszałam o serialu, znalazłam test i myślałam, że to taki bardziej na osobowość, a tu jakie zaskoczenie! Mimo, że test dosyć długi, to ani chwilę się nie nudziłam
Zrobione świetnie. Ale lecą w kulki trochę ;) Za pierwszym razem ciężko to wyłapać, ale jak się robi ten test drugi raz to można zauważyć kilka manipulacji. Np. w momencie, gdy się rysuje obrazek to później udowadniają ci, że ten obrazek był pokazany prędzej na ilustracji za dzieckiem (jak się nie mylę) i w mixach filmików. Ale to jest ściema, bo wystarczy narysować coś innego, czego nie było na pewno, to w dowodach pokażą ci później, że tam był twój obrazek, co jest nieprawdą. Ot taki drobiazg :) A czy komuś wyszło inaczej niż "Dark Size"?
mi na pewno wyszło co innego, bo nie pamiętam żadnej Dark Side, ale niestety test robiłam 2 miesiące temu, więc nie pamiętam dokładnie co to było