PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637203}

Ścigana

Hunted
2012 -
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1134
Ścigana
powrót do forum serialu Ścigana

Niby ciekawy temat, eksploatowany już zylion razy, ale właśnie dlatego że jest dobry, a tu jakoś
nudno. Główna bohaterka w ogóle mnie nie przekonuje jako super szpieg najlepszy w firmie,
szczerze mówiąc w Chucku pani która grała Sarę jest lepsza, mimo że to serial z przymrużeniem
oka. Do tego pani ma chamsko powiększone usta, przez co zrobił jej się wyraz twarzy jakby była
wiecznie nadąsana, co trochę irytuje. Sama historia niespecjalnie wciąga. Normalnie przy takim
serialu człowiek chce od razu po skończeniu odcinka włączyć kolejny, w przypadku tego jest mi
wszystko jedno czy obejrzę od razu, czy za tydzień, czy nawet wcale.

marcysia_mis

Zgadzam sie, mam takie same odczucia. Dla mnie 5/10. Bardzo przecietny serial. Fabula wcale nie wciaga, glowna bohaterka jakas taka dretwa, muzyka taka sobie. Juz po 3 odcinku, nie chcialo mi sie dalej ogladac tego serialu. Ogolnie srednio. Pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 4
marcysia_mis

Również się zgadzam, Melissa George strasznie irytowała mnie swoją nabzdyczoną miną. Nawet jak podejść do serialu z przymrużeniem oka to sztuczne sceny walk i pościgów są momentami nie do przełknięcia. Do tego cała masa scen pozbawionych jakiejkolwiek logiki i sensu. Przemęczyłem ten serial.