PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=786525}
7,8 139 tys. ocen
7,8 10 1 139172
7,3 58 krytyków
Ślepnąc od świateł
powrót do forum serialu Ślepnąc od świateł

Rakotwórczy?

ocenił(a) serial na 4

Czy rak się rozwija dalej, czy pierwszy odcinek jest ostatnim rakotwórczym? Nie wiem ile życia zmarnować na serial, w którym poza zdjęciami niczego nie ma - drewniana gra aktorska, kwadratowe dialogi (serio ludzie ogarniający popkulturę używają jeszcze słowa "ziomek"?), sztywniactwo na poziomie "Big Love"...

ocenił(a) serial na 9
gregcoma

NIKT NA TYM NIE UCIERPI JEŚLI PRZESTANIESZ OGLĄDAĆ
BTW
2 ODC : SĄ PRZERZUTY

ocenił(a) serial na 4
wic01pl

Szkoda :(

ocenił(a) serial na 9
gregcoma

to był sarkazm
oglądaj dalej
jest tylko coraz lepiej

ocenił(a) serial na 10
gregcoma

Jestem na 7 odc i mega.

ocenił(a) serial na 1
gregcoma

Na plus: Frycz, Nożyński, Czernecki, Lubos. Na minus - ABSOLUTNIE KAŻDY INNY AKTOR, na czele z Więckiewiczem, Chabiorem - to co oni wyprawiają to nie mieści się w głowie.

Zdjęcia zdaje się, że OK, ale ciężko powiedzieć bo te dialogi są tak straszne, że trudno się na czymkolwiek skupić.

Muzyka - brak, niczego nie zapamiętałem.

Logika - brak, przykładowo scena jak dostarcza 30g do pani w willi. Nic nie wnosi, nie posuwa historii w żadnym kierunku, no ale to widać rękę Żulczyka/Skoniecznego i brak warsztatu, więc trudno być zaskoczonym.

To miała być elegia o Warszawie, wyszło jakieś groteskowe (!) niewiadomoco.

Zawiedziony totalnie.

Aha - obejrzałem 5 odcinków, z przerwami na krótki oddech. I na trzeźwo.

ocenił(a) serial na 9
panbogumil

ZAWSZE MASZ KLAN I RODZINKA.PL W ODWODZIE WIĘC DON'T WORRY

ocenił(a) serial na 1
wic01pl

rzeczywiście, podobny poziom, z tym, że rodzinka(.)pl miejscami jest śmieszna i to celowo. w przeciwieństwie do "ślepnąc".

ocenił(a) serial na 9
panbogumil

że nie posuwa - ok zgadza się - dobrze zapamiętałeś - brawo za spostrzegawczość - ale jak nic nie wnosi ?? - skoro sam napisałeś że 30g dostarczył ?? :)

ocenił(a) serial na 1
wic01pl

Rzeczywiście, mój błąd - wniósł 30 sztuk, dla jednej pani. Brawa za spostrzegawczość i gry słowne.