PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=786525}
7,8 139 tys. ocen
7,8 10 1 139172
7,3 58 krytyków
Ślepnąc od świateł
powrót do forum serialu Ślepnąc od świateł

Totalne dno

ocenił(a) serial na 2

Totalne dno. wytrzymałem dwa odcinki. Na tle węgierskich, czy rumuńskiej produkcji HBO, aż wstyd, że ten film powstał w naszym kraju. Drewniana gra aktorów, dialogi drętwe, jak zwykle, co drugie słowo na "k", na siłę uduchowione sceny ( modlitwa do Boga o deszcz

ocenił(a) serial na 8
indus73

100% prawdy tego nie dało się oglądać. Obejrzałam dwa odcinki te przekleństwa bełkot nuda i kloaczna atmosfera odrzucała. Podoba się tym chyba którzy lubią takie życie ćpanie chlanie jeb.. nocne życie Warszawy.

ocenił(a) serial na 8
indus73

Gangsterzy i dilerzy pewnie powinni rozmawiać literacką polszczyzną i deklamować "Pana Tadeusza" w wolnych chwilach?

indus73

Ja wytrzymalem jeden odcinek i wstep do drugiego

ocenił(a) serial na 7
indus73

Nie mam pojecia co ogladales, ale film to z pewnoscia nie byl, jak juz to serial. Jesli gra aktorska Frycza, Wieckiewicza i Chabiora byla dla Ciebie drewniana, to ciekawy jestem co nazwiesz dobrym aktorstwem.

ocenił(a) serial na 10
indus73

Zawsze mnie ciekawił zarzut do Polskich Produkcji, o ilość przekleństw. Nie wiem.. Nie oglądacie produkcji zachodnich czy lektor wam przyslania dialogi, cenzurujac to że tam również w co drugich, trzecich zdaniach jest "fu*k, sh*it" etc. itp? Krzyżaków sobie włączcie albo Zemstę Wajdy.