Ciekaw jestem czy ktoś kto wyczaił ale na kanale Polsat games o 23:00 leci śmierć na tysiąc sposobów. Ale nie do końca taka jaką ją zapamiętaliśmy
Po pierwsze - lektor przez wszystkie sezony w naszej wersji jest ten sam lektor czyli Paweł Straszewski(nie jak pierwotnie pierwsze dwa sezony były lektorowane przez innego pana nie pamiętam kto to był)
Po drugie - spolszczono nazwy zgonów! tego się absolutnie nie spodziewałem oglądając pierwszy odcinek tej wersji czyli 4 odcinek 2 sezonu
Ale one były z polskimi nazwami ktoś powie - no tak ale 3 sezon ma tak spolszczone nazwy. I od razu uspokoję - nazwy są naprawdę przemyślane. Zdarzą się czasem takie które nie zabrzmią najlepiej ale czasami trafią się wręcz perełki:) Dlatego polecam obejrzeć odcinki w tzw remaster wersji lektora na nowo i odświeżyć sobie wspomnienia
Jest w zamian taki całkiem czasem widoczny czasem mniej minus - udźwiękowienie czasami leży i kwiczy co niestety momentami kuje w uszy. Usunięcie udźwiękowienia lektora to nie był zły pomysł ale czasami do przesady są wyciszane. Ale potem zamiast się tym przejmować to ja przynajmniej ryłem ze śmiechu na nazwę zgonu "king bruce lee karate mistrz"