29 Owce i ryby
83 Śpiewać każdy może
84 Babcia Zazulina
95 Czyste plecy
99 Złoty medal
100 Setny weekend
114 Orły przestworzy
132 Owca w średnim mieście
145 Wychowawca młodzieży
148 Biała dama
161 Doskonałość duchowa
197 Śląska sexpoczta
200 Hanysy są z marsa
231 Dar przekonywania
Większość osób czeka na brakujące odcinki. Aktualnie pojawiają się w telewizji TVS.
Czemu nikt nie nagrywa, nie wiem, może nie potrafią, trochę głupia odpowiedź lecz nie znam innej. Odcinek 95 'Czyste Plecy' pojawił się 24.04.2018r 16:40 telewizja TVS. Powtórki w weekendy.
Zgadza się. Powtórka tegoż odcinka była też, 02.05.2018r. 16:40. W weekendy będzie można trafić na wcześniejsze odcinki. Ostatnio tak trafiłem.
Potwierdzam ze byly te odcinki na youtube ale znikneły....byc moze cenzor usunąl, nie zdążyłem sciągnać na dysk.
Jesteś wielki :) szukalem tych odcinkow od 10 lat. Daj nr konta to wplace w ramach podziekowania.
nie trzeba :) napisz do mnie na gg 46511382 to podam ci jeszcze link do odcinka doskonalosc duchowa:)
Witam masz może jeszcze te brakujące odcinki bo wchodziłem na ten link co podałeś ale niestety nic już nie ma a bardzo bym chciał je zobaczyć bede ci bardzo wdzięczny za pomoc pozdrawiam
Witaj niestety nie otrzymałem zadanie wiadomości prywatnej jak możesz to napisz jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za odzew
46511382 mozesz napisac na gg podam jeszcze odcinek doskonalosc duchowa tutaj sie nie da linka wkleic
Odc 161 dostepny na ch/omikuj (usun spacje w pierwszym słowie):
ch/omikuj.pl/gamwar/Seriale/*c5*9awi*c4*99ta+Wojna/161+Doskonalosc+Duchowa+XviD, 6884134586.avi(video)
Nie rozumiem? Link działa tylko usun spacje w pierszym słowie w linku bo filmweb cenzuruje po słowie ch/omikuj uznajac to za piractwo.
Jest tylko 10 minut na , do momentu jak Ernest mówi ,że będzie wydobywał węgiel i będzie to rentowne.
No tak to działa, wszystkie filmiki mają podgląd do 10 minut tylko. Zarejestruj się i wtedy mozesz sciagnac cały filmik.
Jest cały , podglad jest tylko do 10 minut. Zarejestrowac sie trzeba.
Plus ma taki ze jakosc sciagnietego pliku jest taka sama jak wrzuconego, youtube degraduje jakosc kazdego wgrania.
Hej posiada ktoś te brakujące odcinki Świętej Wojny? Jeżeli tak to jestem w stanie nawet za te odcinki zapłacić bo szukam ich od lat i nigdzie nie mogę ich znaleść a chciałbym je obejrzeć z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
mam takie odcinki jak
wychowawca mlodziezy
owca w srednim miescie
slaska sexpoczta
setny wekend
hansysy sa z marsa
doskonalosc duchowa
prosze o kontakt na gg podam linki
46511382
https://www.youtube.com/channel/UCVowkDcMldUKDOC-mfcfzTw/videos babcia zuzulina orly przestworzy zloty medal prosze
Tez nie mam tych odcinków. Mozliwe ze nigdy nie bedą wyemitowane gdyz byla kiedys dyskusja na innym forum z osobą która pracowała w archiwum nagrań TVP wtedy i opowiadała o zalaniu czesci zbiorów, co miało rozniez wpływ na serial. Podobno czesc tasm uległa zniszczeniu. Na ile w tym prawdy - nie wiem.
Jesli istnieją, to mozliwe ze nigdy ich tvp nie wyemituje z innych powodów np poprawnosci obyczajowej. Z tego samego powodu tvp podczas reemisji SW , emitowała serial od odcinka 235 wzwyz czy jakos tak. Pytać juz nalezy w dziale archiwum tvp jaki jest powód tego stanu rzeczy, mozna sie z nimi skontaktowac online przez formularz na stronie.
Kiedys korespondowałem z nimi wlasnie w ten sposob.
Brakuje jeszcze tylko trzech odcinków:
29 Owce i ryby
95 Czyste plecy
231 Dar przekonywania
Hej, chciałem Ci podziękować za aktualizowanie listy brakujących odcinków. Mam takie pytanie, czy to Ty nagrałeś te odcinki, które wcześniej były niedostępne? Czy jest szansa, że te trzy odcinki również się odnajdą za jakiś czas?
Hej, ja nic nie nagrywałem niestety bo nie mam sprzetu do tego. Wszystkie kudosy naleza tylko do uploaderów. Natomiast mozesz kupic od TVP je bo jest taka opcja. Placi sie za godzine nagranego materiału. Napisalem tez niedawno do nich zeby dodali cały serial do platformy VOD ale ze wzgledu na ilosc odcinkow nie sądze aby to kiedykolwiek sie ziściło.
Dzieki za informacje. Nie mam dostepu do TV ale widze ze dzieki uprzejmosci innego fana serialu, odcinke pojawił sie na youtube (podziekowania dla Muzyczny Mateusz)
https://www.youtube.com/watch?v=8oPKzO8k7zE