PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204768}

Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10289
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

Brakujace odcinki ! ! !

użytkownik usunięty

29 Owce i ryby
83 Śpiewać każdy może
84 Babcia Zazulina
95 Czyste plecy
99 Złoty medal
100 Setny weekend
114 Orły przestworzy
132 Owca w średnim mieście
145 Wychowawca młodzieży
148 Biała dama
161 Doskonałość duchowa
197 Śląska sexpoczta
200 Hanysy są z marsa
231 Dar przekonywania

ocenił(a) serial na 10

U mnie w lepszej jakości. Zapraszam, niedługo niektóre odcinki w lepszej jakości i resztę brakujących. Pozdrawiam. Kanał Bercik Dworniok, awatar to B na niebieskim tle. Nie mogę dać z jakiegoś powodu linka. Da się znaleźć.

użytkownik usunięty
Pendi08

Dzieki :) Daj znać jak będziesz mieć poniższe odcinki w formacie obrazu 4:3 , jestem gotowy zapłacić za nie

4 Śląski macho
29 Owce i ryby
297 Wesołe Miasteczko

Pierwszy i trzeci nadane zostały zdigitalizowane jako powtórki z telewizji w formacie panoramicznym, a drugiego do tej pory nikomu nie udało sie wrzucić do sieci.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

Tak myślę, że może 297 był taki w oryginale, ale raczej nie. Tamte odcinki pewnie były w normalnej proporcji puszczane na TVS, a niedawno prawdopodobnie odc. 297, ale nie oglądałem, bo nie wiedziałem, że jest poszukiwany, może bym spróbował nagrać kartą telewizyjną ze starego pc, albo nawet telefonem. Dobrze by było też nagrać odc. 10 pt. Melina, jest on prawdopodobnie bez kawałka początku. Antena HD puściła go jako odc. 13 i nie udało się go nagrać, bo osoba, która mi nagrała nie mogła wtedy nagrać, więc chwilowo przepadło. Powtórki nie było, a właściciele stacji nie odpowiadają, pisałem, nie tylko ja, na forum i bezpośrednio o dobre proporcje ekranu 4:3 i o powtórki wszystkich odcinków, chyba, że puszczą od nowa to się uda nagrać. Trochę się rozpisałem, pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Pendi08

Mysle ze dopóki nie wyplynie nagranie z kasety VHS to nie dowiemy sie czy te brakujace odcinki były w telewizji w formacie 4:3. Szansa zawsze jest, są seriale z lat 80tych które zostaly nagrywane tylko na VHS z racji braku innej technologii wtedy i zdigitalizowane duzo pozniej ale miały duzo wieksze grono fanów niz SW która ograniczona była nadawaniem tylko na terytorium Polski.

Według EPG 6 sierpnia o 19:00 Antena TV wyemituje odc. 95

ocenił(a) serial na 10
Knork

https://youtu. be/12vDlbY42ow

22.07 (najbliższy czwartek) poleci odcinek 62 Seryjny morderca, który dostępny jest w marnej jakości, zachęcam do nagrywania!

użytkownik usunięty

Aktualizacja z dnia 17 października 2021;

rocznik l.p. Nazwa Uwagi
1999 4 Śląski macho W internecie dostępny odcinek w nieprawidłowym formacie 16:9
2000 29 Owce i ryby W internecie dostępny odcinek w nieprawidłowym formacie 16:9
2002 95 Czyste plecy W internecie dostępny odcinek w nieprawidłowym formacie 16:9
2006 231 Dar przekonywania BRAK ODCINKA
2008 297 Wesołe Miasteczko W internecie dostępny odcinek w nieprawidłowym formacie 16:9

Do pełnej kolekcji nadal brakuje 5 odcinków. Tych udostępnionych na youtube formacie panoramicznym nie można uznać za prawidłowe bo są kastratami przyciętymi od góry i dołu.

Ty Brakuję Odcinka 231 Dar Przekonywania

Brakuję tylko jednego
231 Dar przekonywania

użtykownik usuńęty brakuję tylko odc 231 dar przekonywania mógłbyś wrzucić na yt proszę

ocenił(a) serial na 8
Sebastian_1463

również czekam na ten odcinek, gdyby ktoś wrzucił, proszę o info :)