Wreszcie można obejrzeć kolejny, niestety ostatni, sezon The Shield. Odcinki będą się ukazywać w USA co tydzień we wtorki, więc na następny dzień można je już będzie zassać sobie. Ma mieć 13 odcinków a ostatni odcinek ma być wyświetlony 25 listopada. Zastanawia mnie to, i denerwuje przede wszystkim, dlaczego odcinki tego świetnego serialu nie są puszczane w jakości HD? Skoro inne stacje na to postawiły, i jest to już chyba standard w USA, to dlaczego stacja FX, gdzie jest emitowany ten serial, nie "wypuści się w morze" i nie zainwestuje w jakość HD? Bo nie wydaje mi się, żeby ktoś, kto ripuje te odcinki z TV, ripował je w formacie nie-HD. Poza tym inne jakość oglądania jest, jak się ogląda nawet cokolwiek w rozdzielczości 16:9 niż 4:3. Już miałem nadzieję, płonną jak się okazało, że przynajmniej 7 sezon wyświetlą w HD. No niestety, musimy oglądać to w zwykłej, przyziemnej rozdzielczości. A taki świetny serial...
Hej
Posiada ktoś może napisy do 1 odcinka 7 sezonu? mój meil grzegooo@interia.pl
z góry dzięki :)
Pozdrawiam
hej ściągnij sobie film i napiprojekt ci znajdzie a jak nie to są na napisy 24
No właśnie na napi pojawiają się napisy po około tygodniu i myślałem że można je jakoś szybciej dostać:) no ale chyba nikt nie spieszy sie z robieniem napisów do tego serialu:(