Z lektorem go nie dostaniesz, polecam napisy, lektor psuje odbiór, może i wygodniej się ogląda ale pomija się grę aktorską i emocje jakie oddają postaci.
Tego to akurat mam świadomość ;) no ale... fakt jak się komuś nie chce czytać i " nieraz " to właśnie przez to mam pomijać o czym mowa itd. to podziękuje ;) dlatego pytam jeszcze raz - czy ktoś wie czy dostanę ten serial po PL ??? :)
Nie było dla tego serialu oficjalnego lektora, jak zresztą dowiedziałeś się od Mateo, powyżej - tylko napisy. Więc czy spytasz raz, dwa, czy trzy, to za każdym razem dostaniesz jednakową odpowiedź.
Jest wersja z lektorem. Pierwsze sezony w AXN czyta Stanisław Olejniczak, ostatnie Tomasz Knapik a środkowe jeszcze ktoś inny.
Wiem że późno i nie wiem czy ciągle aktualne ale tu jest pierwszy sezon http://player.pl/seriale-online/the-shield-swiat-glin-odcinki,2414/
późno nie późno :P ha ha ja właśnie zacząłem szukać.. ale nie chcę z lektorem i zależy mi na wszystkich sezonach a szczególnie sezonie 7 :P
WoW dziękuję za linka! Już dawno chciałem pokazać swojemu staruszkowi ten serial a on niestety toleruje jedynie lektora. Mam nadzieję, że wciągnie go tak samo jak Breaking Bad, Deadwood czy Shameless (jego osobiste top 3 ;)) ). Sam też chętnie zrobię rewatch. No i z tego, co widzę odcinki w 16/9... cud! THX
Niestety w ostatnią sobotę nie pojawił się kolejny odcinek więc chyba zakończą wrucanie na 1. sezonie :/
Sprawdzałem na playerze AXN z którego ma TVN i tam jest info, że odcinki z pierwszego sezonu dostępne będą jeszcze przez 50 dni, może jak wygaśnie ten sezon to będą dodawać kolejne. Zobaczymy