PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114052}

Świat gliniarzy

The Shield
2002 - 2008
8,1 6,6 tys. ocen
8,1 10 1 6598
Świat gliniarzy
powrót do forum serialu Świat gliniarzy

Może ktoś mi dać info. czy gdzieś dostanę ten serial z lektorem pl ???

szaki3

Z lektorem go nie dostaniesz, polecam napisy, lektor psuje odbiór, może i wygodniej się ogląda ale pomija się grę aktorską i emocje jakie oddają postaci.

Mateo_SF

Tego to akurat mam świadomość ;) no ale... fakt jak się komuś nie chce czytać i " nieraz " to właśnie przez to mam pomijać o czym mowa itd. to podziękuje ;) dlatego pytam jeszcze raz - czy ktoś wie czy dostanę ten serial po PL ??? :)

szaki3

Nie było dla tego serialu oficjalnego lektora, jak zresztą dowiedziałeś się od Mateo, powyżej - tylko napisy. Więc czy spytasz raz, dwa, czy trzy, to za każdym razem dostaniesz jednakową odpowiedź.

Mateo_SF

Nic się nie traci ja tam nic nie tracę, uwielbiam oglądać z lektorem ;]

ocenił(a) serial na 10
Mateo_SF

Jest wersja z lektorem. Pierwsze sezony w AXN czyta Stanisław Olejniczak, ostatnie Tomasz Knapik a środkowe jeszcze ktoś inny.

szaki3

Wiem że późno i nie wiem czy ciągle aktualne ale tu jest pierwszy sezon http://player.pl/seriale-online/the-shield-swiat-glin-odcinki,2414/

ocenił(a) serial na 7
Maciejoks

późno nie późno :P ha ha ja właśnie zacząłem szukać.. ale nie chcę z lektorem i zależy mi na wszystkich sezonach a szczególnie sezonie 7 :P

krespas69

Póki co dodawali odcinki co tydznień. Liczę że na pierwszym sezonie nie skończą

Maciejoks

WoW dziękuję za linka! Już dawno chciałem pokazać swojemu staruszkowi ten serial a on niestety toleruje jedynie lektora. Mam nadzieję, że wciągnie go tak samo jak Breaking Bad, Deadwood czy Shameless (jego osobiste top 3 ;)) ). Sam też chętnie zrobię rewatch. No i z tego, co widzę odcinki w 16/9... cud! THX

pillongrill

Niestety w ostatnią sobotę nie pojawił się kolejny odcinek więc chyba zakończą wrucanie na 1. sezonie :/

Maciejoks

Sprawdzałem na playerze AXN z którego ma TVN i tam jest info, że odcinki z pierwszego sezonu dostępne będą jeszcze przez 50 dni, może jak wygaśnie ten sezon to będą dodawać kolejne. Zobaczymy

pillongrill

Oglądajmy jak najwięcej. Może jak im wzrośnie liczba wyświetleń to się zdecydują :D