PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114052}

Świat gliniarzy

The Shield
2002 - 2008
8,1 6,6 tys. ocen
8,1 10 1 6598
Świat gliniarzy
powrót do forum serialu Świat gliniarzy

SPOJLER

Tak mnie zastanawia, nie pokazali w żadnym odcinku pogrzebu Lema, albo coś
przeoczyłem.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

było pokazane w p

mucka77777

A widzisz był pogrzeb jednak. Jest 14 minutowy odcinek specjalny zatytułowany wins and losses, pogrzebałem trochę i ledwo znalazłem. Jest tam scena gdy chłopaki Claudette Dutch Corrine i Mara są w kosciele na skromnym pogrzebie i chłopaki kolejno podchodzą do trumny, Shane wychodzi z kościoła jak sobie przypomina ze sam go zabił a Vic otwiera trumne i poprzysięga go pomścić. Są też sceny jak Lem siłuje się na ręke i wygrywa figurkę a także jak są na cmentarzu za dnia i trumna jest świeżo wsunięta do dołu i jeszcze nie zasypana. Polecam.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

a skąd pobrałeś ten odcinek specjalny?

ocenił(a) serial na 9
mucka77777

właśnie obejrzałem, dobry odcinek specjalny. Fajne wspomnienia Vica, dobre było siłowanie na rękę. Rozwaliło mnie to jak wszedł ten grubas wielki, żeby sie siłować z Lemem.

mucka77777

Znalazełm na torrentz.eu, wpisz tam The Shield Winandlosses czy jakoś tak, z tym że napisów do tego nie ma. Ale odcinek jest bardzo wazny moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

już obejrzałem, zobacz post wyżej wypowiedziałem się na temat odcinka, spytałem się gdzie można ściągnąć ,bo nie mogłem znaleźć, ale chwilę potem znalazłem.

mucka77777

Wiem, nie zauwazyłem od razu.