no trzeba przyznac ze serial jest konkretny. postacie sa niesamowicie barwne i fabula sama w sobie. jedyne na czym sie zawiodlem to final szostego sezonu. absolutnie zabraklo mi jakiejs fenomenalnej koncowki, zakonczyl sie conajmniej nijak. 7 sezon juz na jesien przygotowany i mam nadzieje ze sytuacja ie powtorzy jak z seonu szostego :D mianowicie ze francuski canal+ wyprzedzi fxtv w emisji odcinkow i szybciej bedizemy mogli zobaczyc ten sezon :D serial zdecydowanie polecam
zdecydowanie sie zgadzam co do końcówki 6 sezonu, była ona nijaka...z tego co sobie przypominam to każdy sezon kończył sie czymś zaskakującym np.5, troche sie tym zawiodłem ale za to sezon 7 zapowiada sie pasjonująco.
PS
czy ktoś ma dostęp do THE SHIELD z polskim lektorem??? jeśli tak to byłbym wdzięczny za wzmianke na forum np. link
Finał był nijaki dlatego że pierwotnie miało być 6 sezonów, dopiero później podjęto decyzję o nakręceniu 7
serial super, jestem wlasnie po maratonie z wszystkimi sezonami, troche sie juz to wszystko przeciaga ale coz, 7 sezon ma byc finalem, wiec trzeba poczekac z tym ze podobno emisja ma byc dopiero w kwietniu 2008