Otóż oglądam sobie ostatnio Sons Of Anarchy, a w pewnym momencie - w telewizorze w serialu,
leci The Shield :) http://imagizer.imageshack.us/a/img853/6931/buw6.png
Taki smaczek, poza tym, w SoA wyczaiłem jeszcze dwóch aktorów których wspominam z The
Shield'a, mianowicie Lema i Acevade ;)
Nie wiem ile obejrzałeś już SoA bo oprócz wspomnianego Lema i Acevady był też Dutch, potem pojawi się Ronnie i kilku innych pobocznych aktorów, jest też Shane, ogólnie naliczyłem około 20 aktorów którzy wystąpili w obu serialach :)
Więc piąty sezon przed Tobą, w jednym miejscu jest cholernie smutny, jak obejrzysz i wyczaisz ten smutny moment to napisz, zobaczymy czy zgadniesz o co mi chodzi. ;)
właśnie zakończyłem 5-ty sezon, który obfitował w smutne wydarzenia. Mnie najbardziej chyba ruszyła śmierć Ope'a.
No i jeszcze zasmuciło mnie to, że Walton Goggins (Shane z The Shield) dostał tak krótką, epizodyczną rolę :D
Zgadłeś, śmierć Opiego była prze....ana, przez to Jax zamienił się w strasznego skur...a, pociesze Cię, Shane jeszcze wróci. 6 sezon też będzie dosyć mocny miejscami.
swoją drogą, nie spodziewałęm się po tym serialu tak ciekawego wątku przemiany głównego bohatera. :) aktor całkiem dobrze oddaje swoją rolę, poprzez tą przemianę, w pewien sposób z chłopaka, stal się mężczyzną.
Czy ja wiem, jak dla mnie strasznie zamotana i nie honorowa postać, stracił kumpla i stał się nagle twardy, Ope cały czas był twardzielem z zasadami a Jax to taki dzieciak który nie wie czego tak naprawdę chce.
Producentem,scenarzystą,reżyserem niektórych epizodów i w ogóle twórcą The Shield i Sons Of Anarchy jest Kurt Sutter bez którego te seriale by nie powstały.Zagrał również jako aktor w obu serialach wcielając się w The Shield w rolę zabójcy-mafioza z Armenii a w SOA jako Otto Delaney,oba seriale uważam za znakomite.
Zgadza się,twórcą The Shield był Shawn Ryan,Kurt Sutter był producentem i scenarzystą