PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Średnia 6,66

ocenił(a) serial na 6

Można się pośmiać.Tak szczerze mówiąc - adekwatna do poziomu serialu.

ocenił(a) serial na 10
Heroes222

I to pisze ktoś, kto dał Rodzince.pl 8/10...weź się schowaj wieśniaku.

ocenił(a) serial na 6
christinearron

Czemu mnie wyzywasz?Powiedziałem coś wulgarnie?Możeten serial <rodzinka pl> jest żenujący dla niektórych ,ale bardziej mnie urzekł od Bundych.

ocenił(a) serial na 6
christinearron

...powiedział ktoś kto Bundym dał 10 ,a Katyniowi 4 ...

ocenił(a) serial na 10
Heroes222

Argument nietrafiony, "Katyń" to słaby film. I niezmienia tego nawet fakt, że nieudolnie porusza ważny temat. Bundy to świetna komedia a "Rodzinka.pl" to słabizna. Antenowy zapychacz, który powstał by dać miejsce pracy dla Kożuchowskiej, która nie ma teraz gdzie wsadzić tyłka i poto by na siłę promować młode gwiazdy, zwlaszcza chłopaka, który gra najstarszego syna Boskich.

ocenił(a) serial na 6
christinearron

Po części co do rodzinki masz rację ,ale nie trzeba od razu wyzywać jak się z kimś nie zgadzasz.

ocenił(a) serial na 10
Heroes222

Nie zgadzam sie.Pokaż mi inny serial komediowy który sypałby w każdym odcinku tyloma trafionymi tekstami.Nie mówiąc już o ciętych ripostach Ala;)

ocenił(a) serial na 6
fauzi

W tej chwili nie mogę sobie przypomnieć dzisiejszego bardzo dobrego serialu komediowego ,a i Bundych nie oglądałem za dużo i nie zauważułem dużej ilości śmieszych tekstów no może kilka/odcinkek

ocenił(a) serial na 10
Heroes222

e tam to musiałeś oglądać naprawde niewiele.Ja w każdym odcinku znajduje po co najmniej kilka dobrych tekstów.A to że taka średnia to jest wina trendów,tzn.ktoś powiedział że Bundy to szmira i lecą słabe noty( nie mówie że tak jest w Twoim przypadku).To samo choćby z Titaniciem itp.

Poza tym serial nikogo i niczego nie kopiował a to w dzisiejszych czasach rzadka cecha,poruszał tematy tabu np.seks ale zawsze z cenzurą, w odróżnieniu choćby od Californication(na próżno szukać nagich piersi) i ten niesamowity dystans do życia.

Skoro ocena adekwatna to napisz czego w nich nie lubisz.

ocenił(a) serial na 6
fauzi

Zdaje mi się ,że ten serial ma iście amerykański humor - mniej ciekawy niż z pierwszych sezonów ŚWK

ocenił(a) serial na 10
Heroes222

Niestety ponownie nie moge sie zgodzić.Świat według Kiepskich miał kilka odcinków które w skali śmieszności możnaby porównać z MWC.Ale zauważ że Bundy się rozkręcali z sezonu na sezon.Swiat według Kiepskich wręcz odwrotnie.

A humor z Bundych uważam że nie jest typowo amerykański.Jak sie patrzy na żarty sypane w Roseanne czy podobnych to żyć sie odechciewa.A co drugi tekst MWC po prostu rozkłada mnie na łopatki pomimo tego że oglądałem już wiele razy wszystkie sezony;)

ocenił(a) serial na 6
fauzi

Myślę ,że sobię kiedyś obejrzę kilka odcinków i bardziej rozbuduję swoją opinię.

ocenił(a) serial na 10
Heroes222

Polecam a to tylko moje zdanie.Możesz mieć inne.Przynajmniej nie dajesz 1/10 bo to już przesada.