PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168571
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Witam, Odkąd oglądam amerykańskie sitcomy gdy zastanawiałem się jakie są najlepsze zawsze na myśl przychodziły mi dwa Friends i Married.
Przy obydwu były takie momenty że ze śmiechu spadałem z łóżka/fotelu lub śmiałem się przez 5 min, Świat... oglądałem przed friends ale nie widziałem wszystkich odcinków ale co najmniej 80% z wszystkich sezonów , Friends oglądałem też dawno ale na poważnie zacząłem oglądać jakieś 2 lata temu na tvn(obecnie obejrzałem jakieś 60% z wszystich sezonów). Friens zawsze jest dla mnie bardziej śmieszne i mądrzejsze(np. sytuacje z poprzednich odcinków są pamietane jak w normalnym serialu) ale Married ogląda mi się przyjemniej i zawsze chętniej. Obecnie nie mogę wybrać lepszego serialu i obydwu daję 10/10. A dla was który serial jest lepszy ?

użytkownik usunięty
Lecho1523

Nigdy nie lubiłem "Przyjaciół" (w ogóle mnie nie śmieszyli, jakieś
przesłodzone to wszystko było), więc dla mnie Bundy są nieporównywalnie
lepsi.

Widziałem tylko jeden odcinek Przyjaciół i w dodatku kawałek. Bundych znam prawie od dziecka i śmieszą mnie jeszcze bardziej niż kiedyś. No i to nie jest kolejny cukierkowaty serial o szczęśliwej rodzince. Głos leci na ŚWB.

makintosz

Ja Przyjaciół ocenilem 10/10 a Bundych 8/10. Oba seriale bardzo lubie, ale jednak wole Przyjaciół. Mam do nich jakoś większy sentyment. Bundych również uwielbiam ale to jednak Przyjaciele są dla mnie komediowym serialem nr 1.

Lecho1523

Oby dwa bardzo lubię ale jeśli mam wybrać to Bundych lepszy klimat , piosenka tytułowa i obsada .

Ruben_fw

Zmieniam zdanie wole teraz Przyjaciół bardziej nie wiem dlaczego ale Budny mnie jakoś nie bawią jak kiedyś a Friendsów mogę wkółko oglądać i nadal mnie bawią .