PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168645
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Żałosne!

użytkownik usunięty

Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale tan serial jest żałosny. Teksty i sceny są nudne. Ludzie, co wy widzicie w tym serialu??

ocenił(a) serial na 10

żałosny to ty jesteś i twój post należy wpakować do kosza bo jest nudny ;]

Chyba ci sie z jakimś innym serialem pomyliło... Nudny? Ha! A to dobre

jak dla "Zgadnij?" Detektyw Monk jest dobrym serialem to widać że jego gust przejęła głupota i kretynizm. Jeśli bawią Cię dowcipy w Monku czy innych popowych amerkańskich serialach to Twoja sprawa.

użytkownik usunięty
nastukafszy

Napisałem na początku, że o gustach się nie dyskutuję, więc nie zamierzałem o nich rozmawiać. Napisałem za to pytanie: Co wy widzicie w tym serialu. Zwracam się do fanów serialu: Świat według Bundych czemu świat według Bundych jest taki super?

Do Zgadnij?

To może ja podejme wyzwanie!
Piszesz ze o gustach sie nie dyskutuje...ok
Ale twierdzac ze serial jest zalosny sam o nich dyskutyjesz! Nie moge ocenić serialu w sposób obiektywny... poniewaz go poprostu lubie, taki mam gust i z tego sie smieje. Inni lubia "N jak Nienawiść" jeszcze inni lubuja sie w brazylijskim shit. Ja osobiscie mam dosyc nwopowstajacych polskich serialików, rzygam tym!!! Do Bundych podchodze troche z sentymentem... ogladalem ten serial jak bylem zupelnie mlody! To ma wiekszy sens niz sobie myslisz. Serial jest sarkastycznym i satyrycznym obrazem ameryki - poczatku lat 90. Prostota w nim jest tylko pozorna, zapewne serial znasz tylko z kilku odcinków wiec nie mozesz w pełni docenić tego co sobą wnosi. Al jest typowym odzwierciedleniem chocby naszego Adasia Miałczynskiego - zyciowego nieudacznika i to mnie wlasnie smieszy - jego prostackie acz wyrafinowane poczucie humoru. Mozna jeszcze wiele bzdur napisac na ten temat ale po cholere!? Lubie ten serial,mam taki gust i tyle na ten temat. Monka tez lubie ;) w przeciwienstwie do moich przedmowcow. Naprawde wole zeby lepiej puscili kolejny raz Rosvell niz ogladac "na wspólnej" albo inny shit - bo to jest dopiero żalosne(nie wspominajac kawalera do wziecia- ale to temat na inny,dluzszy esej). Bundy to moja pasja, jedyne co teraz aktualnie ogladam (odkad zdieli Ostry dyżur z TVN) i mnie smieszy w telewizorni...

Wiec moje pytanie brzmi: Dlaczego nie lubisz bundych, co masz do zarzucenia, prosze o konkrety?!!
Dobre i zle strony mozna znalezc we wszystkim!
Jak powiedzial kiedys jakis znany pisarz fantasy(nie wiem jaki nie pytajcie ;) ) "90% czegokolwiek to gówno" - i to jest narazie jedyna zasada która kieruje sie przy ocenianiu czegokolwiek ;)

pozdro

!!!!narazie serial znikl z anteny ale pisalem do polsatu i odpowiedzieli ze powraca we wrzesniu :))))!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Sam jesteś żałosny. To najlepszy serial komediowy jaki wszedł kiedykolwiek na antenę polskiej telewizji. Jeśli nie widzisz w nim nic dowcipnego, to znaczy że jesteś SMUTNYM WAŁEM i tyle.

ocenił(a) serial na 10

Osobiście jestem wielkim miłośnikiem tego serialu,a dlatego,że mnie strasznie śmieszy.Czasem to sytuacje,czasem miny Ala,czasem dialogi.Uwielbiam sarkazm w tym serialu.To nie znaczy,że "Świat według Bundych" musi się podobać wszystkim i nie należy tu kogokolwiek obrażać za wyrażanie swojej niechęci do tego serialu.