PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168646
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Hej fani przeczytałem wasze odczucia do serialu, i odrazu przypomniały mi się te piękne czasy, kiedy z całą rodzinką oglądałem ten serial. Ale nic nie będę się rozczulał. Po to tu jestem, aby znów przywrócić te piękne chwile; a mianowice może napiszemy list z petycją do Polsatu z kąd pierwotnie był nadavany w Polsce serial żeby go znowy póścili. Znaleźli by napevno dużo starych fanów jak i nowych. Przynajmniej nie leciały by w telewizji takie polskie tandetne filmy jak dziki czy podruba bundych świat według kiepskich , A ORZEDE WSZYSTKIM BYŚMY WSTRZYMALI NADAWANIE TYCH BEZSENSOWNYCH BRAZYLIJSKICH SERIALÓW KTÓRE JAK WIDZĘ TO MI PIĘNIĄDZE Z KIESZENIE WYLATUJĄ. janierozumiem po co oni to puszczaja jak i tak nikt tego nie oglada. Dobra kończe bo trochę sie rozgadałęm . Jeśli ktoś tesh twierdzi tak jak ja to niech pisze bedzie nasz juz 2.
kubson13@wp.pl
GG:6772445

kseroboy

To musiałaby być bardzo zorganizowana akcja – kiedyś z kilkoma znajomymi wysłaliśmy parę e-maili i listów w sprawie wznowienia emisji „Bundych”, oczywiście nic to nie dało. Trzeba by kilkuset i więcej osób, żeby w ogóle nas zauważyli. Pomysł dobry, ale raczej niewykonalny.
Jeżeli chodzi o Polsat, to stacja ma naprawdę najgorszą ramówkę ze wszystkich liczących się w Polsce stacji (jedynie dwie sensowne pozycje – „24 godziny” i „Kuba Wojewódzki”), na okrągło powtarzają te same filmy, które wszystkim się już przejadły, i nudne seriale, więc powtórka „Bundych” by nie zaszkodziła, ba – nawet oglądalność by podskoczyła! Póki co, fani muszą zadowolić się sprowadzaniem serialu z zagranicy albo szukaniem go w Internecie – niedawno ktoś mi powiedział, że ponoć krążą w sieci p2p odcinku „Bundych” z polskim lektorem, TVRipy z Polsatu, ale nie potrafię tego potwierdzić, ponieważ nie korzystam z p2p. Ale może powinienem zacząć?

P.S. Jeżeli już doszłoby do pisania tej petycji, za żadne skarby sam jej nie pisz, bo zostałaby wyśmiana ze względu na błędy :).

użytkownik usunięty
Pottero

Zgadza sie z sieci mozna sciagnac TVRipa z Polsatu.

ocenił(a) serial na 10

a dzięki komu .............................. :D

ocenił(a) serial na 10
kseroboy

jak najbardziej popieram ale bedzie ciezko nawet bardzo