PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Delta Burke

ocenił(a) serial na 10

Pamięta może ktoś, w którym odcinku Al śmiał się z aktorki Delta Burke i o co tam chodziło w tym żarcie? Pytam, bo ostatnio oglądam serial, w którym gra ta aktorka ("Jeden plus dziesięć") i skojarzyło mi się, że kiedyś Al Bundy z niej się naśmiewał.

ocenił(a) serial na 10
Axel

Był to odcinek 7.24 "Old insurance Dodge".
Al zgłaszał porwanie swojego Dodge'a i kiedy wymienił jego wymiary(tam chyba była waga 2 tony), taki tekst: Nie, nie Oprah...i nie Delta Burke! kto by to zgłaszał..

ocenił(a) serial na 10
fauzi

Fauzi jesteś rzeźnik nad rzeźniki. Ty i Harry callahan jestescie dosłownie kopalnią wiedzy o tym wspaniałym serialu :). Skorzystam z okazji i tez dorzuce dwa pytanka....
1. W odcinku jak Steve jest dziekanem, odniosłem wrażenie że było to połączenie Bundych z pilotem jakiegos nowego serialu ( dyplomy w kieszeni?) Orientujesz się może czy powstał ten serial?
2.Jefferson na Kubie który to odcinek?
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
lwidz

Witam;]]
1.Co do tego odcinka nie mam bladego pojęcia.Moze Harry zna odpowiedź.Wiem że na pewno odcinek 5.20 "Top off the heap" był pilotem serialu z Bologną i Leblanc'em pod tym samym tytułem.Więcej takich przypadków nie znam,ale jak sie czegoś dowiesz to daj znać.
2.Odcinek 11.05 "Requiem for a chevyweight part 2".
pozdrawiam również;)

fauzi

A w którym odcinku powraca Steve jako gajowy ?

marek222

06x17 The Egg and I

makintosz

Dziękować.