PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Dlaczego tylko 6.5?

ocenił(a) serial na 10

Przecie to kultowy serial.

Slayer_6

ja mu daję 10/10 i robię to pierwszy raz jeśli chodzi o serial komediowy, on jest the best i również nie bardzo rozumiem oceny filmwebowców...

ocenił(a) serial na 10
Slayer_6

Ja też dałem 10, ale są jeszcze inni co zaniżają średnią ;/

użytkownik usunięty
Slayer_6

Kultowy nie rowna sie od razu okresleniu "znakomity", przynajmniej w moim odczuciu. Dalam 4/10, bo mimo ze serial towarzyszy mi od najmlodszych lat, to jednak nigdy go nie lubilam i mnie po prostu nie bawil, wrecz przeciwnie. A dawac 10 ze wzgledu na sentyment jest chyba rowniez przesada.

Może po prostu nie rozumiesz większości żartów z niego? W przeciwnym razie na pewno by bawił. Ten serial jest specyficzny i pisany pod Amerykanów, i to prawie 20 lat temu. To tak, jakby pokazać im naszych Kiepskich - oni też nie widzieliby w nich nic śmiesznego. Oczywiście, ciężko porównywać klasę tych seriali, porównuję tylko ich założenia i target.

użytkownik usunięty
bubblefs

Co do tych zartow, to mnie po prostu nie bawia i tyle. Nie wiem, czy dlatego, ze ich nie rozumiem, czy po prostu nie moje poczucie humoru. Ale z tymi Kiepskimi to dobry przyklad :-D W kazdym razie przyznam sie bez bicia, ze wole naszego polskiego Ferdka, mimo ze niektore jego zarty sa na zenujacym poziomie ;-)

ocenił(a) serial na 10

Ten serial ma coś w sobie, beznadziejne życie Al'a i w ogóle jest w nim cos wspaniałego. Ten humor nie jest bardzo wysublimowany, ale żarty w tym serialu są jak najbardziej trafne. Ale każdy mam prawo mieć swoją opinie.