ja mu daję 10/10 i robię to pierwszy raz jeśli chodzi o serial komediowy, on jest the best i również nie bardzo rozumiem oceny filmwebowców...
Kultowy nie rowna sie od razu okresleniu "znakomity", przynajmniej w moim odczuciu. Dalam 4/10, bo mimo ze serial towarzyszy mi od najmlodszych lat, to jednak nigdy go nie lubilam i mnie po prostu nie bawil, wrecz przeciwnie. A dawac 10 ze wzgledu na sentyment jest chyba rowniez przesada.
Może po prostu nie rozumiesz większości żartów z niego? W przeciwnym razie na pewno by bawił. Ten serial jest specyficzny i pisany pod Amerykanów, i to prawie 20 lat temu. To tak, jakby pokazać im naszych Kiepskich - oni też nie widzieliby w nich nic śmiesznego. Oczywiście, ciężko porównywać klasę tych seriali, porównuję tylko ich założenia i target.
Co do tych zartow, to mnie po prostu nie bawia i tyle. Nie wiem, czy dlatego, ze ich nie rozumiem, czy po prostu nie moje poczucie humoru. Ale z tymi Kiepskimi to dobry przyklad :-D W kazdym razie przyznam sie bez bicia, ze wole naszego polskiego Ferdka, mimo ze niektore jego zarty sa na zenujacym poziomie ;-)