PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168646
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Teraz oglądałem odc 75 na cda jak Peggy miała urodziny i al zabral cała rodzine na kręgle .Najlepsze było że Peggy zdobyla wiekszy wynik od ala .Najlepsze było na koniec jak al ogladal niby telewizje i wyobrażał sobie że jest najlepszy ,serio to patrzył w pusty ekran .Ta mina na koniec bezcenna jaka radosc że jestem najlepszy xd W tym temacie postaram się pisac o jakiś sytuacjach zabawnych z odcinków .Akurat ja oglądam od konca serii 4 ale chciałem taki temat załozyc żeby pisac w nim o zabawnych sytuacjach w danym odcinku serialu .Bede starał się tutaj zamieszczac jakies wzmianki o zabawnych sytuacjach w danym odcinku .Tak można będzie stworzyc takie kalendarium bundych co było zabawnego w kazdym odcinku.

użytkownik usunięty

Odc76- Okazuje się że Peggy nie ma dyplomu ukończenia szkoły .Powodem są zajęcia z prac domowych .Peggy postanawia zdobyc dyplom i chodzi na zajecia razem z Kelly .Nauczycielka zadaje uczniom prace domowa ,Kelly ma zrobic galaretke a Peggy baranine w kieszonkach.Z wielkim trudem im się udaje zrobic prace domowa po czym ida spac .W nocy al zjada prace Peggy wiec nie ma nic do oceny .W szkole Peggy podmienia prace i oddaje galaretke Kelly po czym dostaje dobra ocene .To był dobry odcinek ,nieźle się uśmiałem na nim .
Odc77-Kelly dostaje posade prezenterki pogody w kanale tvp. Al okazuje się że będzie miał w pracy dopłate ,jednak Kelly może zarabiac więcej .Al postanawia zostac menadżerem córki by miec z niej kase .Kelly jednak nie potrafi rozczytac tekstu który jest na ekranie po czym ja wyrzucaja .Na koniec dzwoni do ala czy jest na nią zly i rozbija porsche które jej oferowali .Odcinek zabawny najlepszy al jak ubrał się za menadżera .