PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Jabłoński??

ocenił(a) serial na 8

Dzisiaj (tzn. 19 czerwca 2008) emitowane byly dwa odcinki świat wg bundych o prezentach świątecznych. zdziwiło mnie, że mąż peggy pokazany przez anioła w świecie, w którym Al nie urodzil sie ma na nazwisko "Jabłoński"?? mam racje czy tylko sie przeslyszalam?

ocenił(a) serial na 8
agusia2614

Dobrze usłyszałaś! LEktor pop prostu wymówił to poprawnie po naszemu.
A ten świat bez Ala!.. Peggy gotuje, Bud jest młodym dżentelmenem w okularach i krawacie, Kelly studiuje i pisze poezję po francuzku ( o niedostępności już nie wspomnę)...
I te miny Ala, gdy to wszystko oglądał!!!:)))))

użytkownik usunięty
agusia2614

Jablonsky, ale nie kapuje czemu tu sie dziwic, serial sie dzieje w Chicago gdzie 1/3 ludnosci to Polacy, wiec nazwisko akurat w sam raz

agusia2614

Łoooooooo, Dzablonsky !
Odcinek zajebioza, w ogóle świąteczne odcinki to majsterszczyki.
.

ocenił(a) serial na 9
agusia2614

i dodatkowo Jablonskiego zagral aktor wystepujacy pozniej w roli Jeffersona

acwo

Ten odcinek to majstersztyk, jak wszystkie zresztą, ale rzygać mi się trochę chciało od tej miłości Jabłońskich :) Te przeciwieństwa były extra. Bud wyglądał jak jakaś sierota, ale za to Kelly była jeszcze seksowniejsza niż zwykle. No i Ted McGinley, który później grał Jeffersona był świetny. Kocham te świąteczne odcinki.

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Zgadzam się, Kelly bardzo ładnie wyglądała ucharakteryzowana na taką "sweet grzeczną dziewczynkę" :)

użytkownik usunięty
Oldzia_

najlepsza była Peggy jako wzorowa pani domu :)

agusia2614

A który to odcinek ?

victory15

04x13 It's a Bundyful Life Part 2

makintosz

http://www.youtube.com/watch?v=p5V1xyb9F1Y Może mi ktoś powiedziec co to za piosenka w 2:26 ?

ocenił(a) serial na 10
victory15

Gutter Cats- Decoy woman.A znajdziesz ją w odcinku "Rock and roll girl" w czwartym sezonie.