Jak ten genialny serial może mieć tak niską średnią?! Niższą od Świata według Kiepskich...
Wchodząc tu spodziewałem się oceny około 8,5. Widzę że filmwebowi pseudo-krytycy uważają że ten serial jest dla nich zbyt prymitywny...
Nie ma się co dziwić, jak niektóre seriale rodem z Disney Channel (i to wcale nie te legendarne sprzed lat, tylko teraźniejsze) mają wyższą średnią od Bundych...straszne ale prawdziwe.
6,5 to jest jakis ponury zart... Z czystym sumieniem daje 10/10 dla tego genialnego serialu.
za takie oceny te wszystkie brzydkie trolle od razu powinny być zbanowane-10/10 jak nic;miejsce żenujące, ale ten serial to nie wyjątek;cała lista jest w 90 wyciągnięta z........................
Ja zdążyłem się przyzwyczaić że użytkownicy filmwebu to miłośnicy wyrafinowanych form sztuki filmowej o czym świadczą mi. 4 miejsce w śród reżyserów Akira Kurosawa :D na 10 Georges Méliès i tak do zaje..ania dobra jedziemy dalej ciekawostki z pierwszej dyszki filmów: na 6 miejscu mamy 12 gniewnych ludzi film spoko ale czy napewno na 6 miejsce? Konkluzja jest taka że te rankingi itd to jeden wielki pic na wode ludzie starają się leczyć swojej kompleksy dając wysokie oceny filmom ambitnym a takim które w rzeczywistości są zabawne i jest ( o zgrozo) wulgarne daje się niskie żeby wyjść na inteligentnego? chyba
Niekoniecznie, w przypadku komedii wszystko uzależnione jest od nastroju oglądającego, i tego czy humor do takiej osoby trafi - i tutaj np. spójrz na Shreka, animację kierowaną głównie do młodszych z założenia, ma bardzo wysoką ocenę, jest komedią, do tego i animacją (a co najlepsze, pojawiają się tam motywy najczęściej krytykowane, gdy chociażby Fiona beka, a ludzi to bawiło)
Wszystko zależy od tego, co i jak jest przedstawione, jak trafia do widza - do tego serial jest stary, rozpoczęto kręcenie 25 lat temu... więc wiadomo, że wyglądy postaci, jakość itd. psują odbiór, do tego też humor może być po prostu nie na czasie dla niektórych, myślę że stąd taka niska ocena :)
Dodam też, że jak byłem mały to nie cierpiałem tego serialu, wkurzała mnie już sama czołówka wydawała się jakaś taka, no nie wiem, obleśna? A muzyka z niej strasznie drażniła xD
mam rozumieć że po czasie przekonałeś się do tego serialu? w przypadku komedii zgadzam się :)
tak to jest jak jacys nie kumaci specjalnie daja po 1 zeby zanizyc ocene,serial przecudowny ,fantastyczny,co jakis czas moge oglądac powtórki:)najlepsze są teksty Ala hehe
Szkoda... serial na 10++... jakieś niedorozwinięte trolle zakładają multi konta i oceniają na 1... dla swojego ego...
Mi tam serial się nie podobał, żenujące śmiechy w tle - a'la publiczność, gagi które bardzo rzadko mnie bawiły, irytujące wątki...
Serial nie dla mnie, ale wiadomo - każdy ma inny gust.
A.. i widziałem sporo odcinków, nieraz nie było nic lepszego. Tak czy siak gdybym miał oceniać, to na mój gust było by to 6/10.
Właśnie te śmiechy to rzecz które odróżnia go od kiepskich sitcomików z polsatu;DD jeśli wolisz słyszeć ciągle te same śmiechy,w których nie ma nawet krzty emocji to może coś z Tobą jest nie tak??
A co do żartów to ciężko mi nawet wyobrazić sobie że mogą nie śmieszyć..ale cóż gust gustowi nierówny..ja Bundych uwielbiam.
Nie ma lepszego serialu o życiu... denerwujące dzieci... żona, tu bez komentarza... teściowa... rodzinka... sąsiedzi... brak kasy... i kumple Ala którzy trzymają go przy życiu ;]
Serial wymiata riposty Ala w strone swojej sasiadki Marcy bezmuzga Kelly i kasanowa Bat kturego nie chce zadna laska i ogladajaca ciagle telewizor Peg
to dowód na to żeby się nie sugerować ocenami i rankingami -dla mnie najlepszy serial w historii
dokładnie tak, nie oglądałem lepszego serialu komediowego od tego ;) pozdrawiam i też 10/10 .
Ten serial ma taką ocenę z jednego prostego powodu. Emisja była dawno temu większość ludzi gdzieś tam kiedyś oglądała na polsacie nie wiedzieli o co chodzi, ale sobie leciało i tak się rodzą oceny z dupy.
masz rację. Młodzi nie rozumieją tego serialu. Są zachwyceni "programami edukacyjnymi" na MTV.....
Ja daję 10/10. Każda inna ocena minęła by się z prawdą.
Serial długi czas miał ocenę ponad "8" nawet przy kilku tysiącach głosów. I nagle bardzo szybko zleciał do "7" a potem do "6". Nie chcę uchodzić za jakiegoś maniaka teorii spiskowych, ale wygląda to tak jakby komuś zależało żeby ten serial miał niską ocenę.
Mówię poważnie. Czy jakiś administrator/moderator mógłby sprawdzić co się porobiło z ocenami za ten film bo to wygląda tak jakby się jakaś grupa zgadała na jakimś forum i postanowili zaspamować "Bundych" jedynkami.
Inwazja smarkatych dzieci neo z multikontami. Ze 3 lata temu robili czyszczenie i znowu by się przydało.