Patrząc na to co się dzieje z oceną tego wspaniałego serialu na filmwebie , postanowiłem założyć ten temat . Pokarzmy ile nas jest , fanów MWC . Wpisujcie się według tego wzoru :
Od kiedy oglądam MWC (rok): 2006
Obejrzałem wszystkie odcinki MWC : TAK
Za co najbardziej lubię MWC : za to , że jest to typowy serial dla mężczyzn , czyli piwo , sport , melony
Ulubione odcinki : Al i kosmici (S05E07) , Tańczący z Jeffersonami (S08E10) , Z archiwum D'Arcy (S08E20)
Widzę, że odzew fanów ogromny :D
Podbiję wątek, może ktoś Ci się jeszcze dopisze.
Od kiedy oglądam MWC (rok): nie pamiętam dokładnie, ale od pierwszej emisji na Polsacie, czyli od połowy lat 90.;
Obejrzałem wszystkie odcinki MWC: TAK;
Za co najbardziej lubię MWC: za.... humor i bohaterów :D (dobór aktorów idealny);
Ulubione odcinki: (tytuły wzięte z kolekcji DVD Amercomu; trzy odcinki to za mało, więc podaję więcej) "Nocna zmiana Ala" (SE05EP16); "Kelly w Hollywood" (SE06EP09 oraz SE06EP10); "Faceci i dziewczyny" (SE02E14); "Alter ego Buda" (SE08EP03); "Własna toaleta" (SE03EP05); "Al i kosmici" (SE05EP07); "Peggy i piraci" (SE07EP18); "Peggy Bundy, dekoratorka wnętrz" (SE05EP15) oraz "Porcelanowa rocznica Peg i Ala" (SE06EP18).
Od kiedy oglądam MWC (rok): Jak na polsacie zaczeli emitować, nie pamiętam roku.
Obejrzałem wszystkie odcinki MWC : TAK
Za co najbardziej lubię MWC : Al Bundy i Jefferson Darcy zajebiste kreacje.
Ulubione odcinki : Kilka odcinków: National Organization of Men Against Amazonian Masterhood