PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168645
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Ostatnio Polsat emitował "Married with children" i zaraz po nich dawał "Świat wg kiepskich" ale obecnie po "Married with children" emitują o zgrozo! "Rodzinę zastępczą" która powtarzają od początku !!! Ludzie są pewne granice dobrego smaku ! :) Raz widzę te dzieciaki wyrośnięte a teraz znów mają po 10 lat to wow , szokencjone ale Polsat to Polsat , kiedy już wydawało się że na tej stacji "poleci" 11 sezon Bundych to oni wzięli zrobili stop i powtórkami zaczęli atakować , szkoda że nie od pierwszego odcinka , tam to były numery :)
Zatem który wg was sezon jest najlepszy albo który odcinek jest the best.
Jak dla mnie sezon 4 był całkiem niezły w emitowanym (powtarzanym) obecnie sezonie 8 żarty są niezbyt zabawane a i fabularnie jest gorzej i w rezultacie sezon ten jest średni , jak wy sądzicie ?

Mnie najbardziej podobał sie odcinek, gdzie al próbuje zabić królika, który niszczy jego ogródek. W życiu się tak nie uśmiałem:)

ocenił(a) serial na 10
bohdan_2

jak nazywa sie ten odcinek :D zobaczył bym go sobie może jest na www.Youtube.com Pzdrawiam

sezon 5 odcinek 1 THE BEST FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!

push_upek

W 1 odcinkach Al dogadywał sie jeszcze z zoną. Czasem sam proponował by poszli na pięterko. I były bardziej realne odcinki. W późniejszych sezonach żona to wróg nr 1 i kosmiczne odcinki. Chetnie bym obejżał wszystkie odcinki od początku ale żeby puszczali np. raz w tygodniu w weekend -dwa odcinki pod rząd. Gdy leci co dziennie od pon. do pt. nie zawsze mam jak obejżec.
Pamiętam 1 odcinek jak poznali sąsiadów i skłócili ich ze sobą po czym sami poszli na pięterko hehe

Odcinek, w którym Al buduje budę dla psa - bezcenny :)

użytkownik usunięty

Nie mam ulubionego odcinka bo wszystkie są fajne!!!