PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168570
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Satyra amerykańskiej typowej rodzinki.Śmieszne teksty, które się nie starzeją.Ferdek Kiepski i jego rodzinka może Bundych-m byty szorować.
Dla mnie 9/10 .

ocenił(a) serial na 10
Grant83

No cóż. Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z tą opinią, a porównanie do Kiepskich jest co najmniej kiepskie. Kiepscy to wulgarny serial dla prostaków. No ale dla każdego coś dobrego. Niestety takie są realia w tym kraju. Bundy 10/10!

ocenił(a) serial na 10
loczeokos

Potwierdzam , mój ulubiony serial komediowy .Oglądam go już gdzieś od 15 lat 9,5/10 .Jedynym wielkim minusem tego serialu jest to ,że się skończył po 11 sezonach , dla mnie mógłby trwac do dziś i na pewno by się nie znudził ...

ocenił(a) serial na 9
adamno25

Ja bym powiedział, że jedynym minusem są właśnie ostatnie sezony, które były robione już na siłę.
P.S. Od jakiegoś czasu MWC leci niemal codziennie na justin.tv (zakładka enterteinment)

GrandmasterB

Moim zdaniem Bundy do samego końca trzymają poziom. Odcinek, w którym Al jeździł z policjantami na akcje wymiata. Nie to, co Kiepy. Stare odcinki dało się z nudów pooglądać, ale te nowe to dno dna. Odcinek, w którym Al jeździł z policjantami na akcje wymiata. Zresztą wszystkie są świetne.

hehe kolesie na forum Kiepskich pisali, że Bundy to amerykańska podróba, na szczęście jakiś koleś nieźle ich zjechał http://www.forum.kiepscy.boo.pl/swiat-bedlug-bundych-vt353.htm