PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Tol tak na przekor tym ktorzy zakladaja tematy i sie wypowiadaja na innych forach seriali ktorych nie lubia.
Odczepcie sie od Czarodziejek i BH90210. Te seriale w porownaniu z SWB to sa 200 % lepsze. Przynajmniej sie nie nudzi na nich. Jak obejrzalam jeden odcinek kiedys SWB to myslalam ze zasne. Taki bzdurny serial i w nim ciagle to samo czyli rodzina ktora sie obraza i sobie wybrzydza nawzajem. Co w tym fajnego to ja nie wiem. Lepiej obejrzec juz co innego niz to badziewie.

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

My sie odczepimy od Czarodziejek i BH90210, a ty sie odczep od Bundych ok? Bo jak czytam treść tego tematu, to wydaje mi się że jest on stworzony do kłótni (wystarczy przeczytać 3 ostatnie zdania, by stwierdzić że kiepsko ci idzie dyplomacja). I może wzajemne wybrzydzanie się rodziny czasem jest nudne (są gorsze momenty), to niektóre odcinki to po prostu perełki, ale to zależy jaki typ humoru lubisz.

speiderman

Dobra mozemy skonczyc klotnie ale niech aj i al przestana pisac u nas na forum jak nie jest fanem i nie lubi tych seriali.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Jak rzekł Al Bundy < Kobiety. Nie można z nimi żyć, ani spędzić ich jak bydło do Kanady> idźcie babochłopy na swoje forum

ocenił(a) serial na 8
hitman77

Ciebie nikt o zdanie nie pytał więc się nie udzielaj.

użytkownik usunięty
Regan_McLeod

Czarodziejki i inne gowna Spelinnga to kultowe seriale hahahhah, rety dziwczynko bo zaraz mi dekiel ze smiechu odpadnie. Czarodziejki to mega szmelc, a beverly hills 9069 bo tam wszyscy sie nawzajem rypia to sztuczna papka o lukrowanych rodzinkach, ktore sa pokazywane w ten sam sposob od poczatku istnienia w tandetnej polewie cukierkowej, ktorej nie kupuje jakos, niestety. Nie roznia sie praktycznie niczym, rodziny sa pokazane w sposob tak okazaly i nieskazitelny ze az bije w oczy ta sztucznosc, Czy wy babiszony jedne nie dostrzegacie tak prostych rzeczy?
Bundy to serial ktory byl swoista rewolucja na rynku televizyjnym. Zaden serial nie pokazywal rodziny w taki sposob. Rodzina Bundych jest alternatywa dla tych nijakich ciotek serialowych, ma mega osobowosci, dowcip, wdziek i styl. Nie jest barwiona sztucznymi eposami o dobroci i o tym ze wszystko bedzie dobrze, bo w zyciu tak nie jest. Pokazuje za to kilka cennych uwag, a mianowicie to iz nie wazne jak jest do dupy i jaki pech wisi nad rodzina, wazne aby nie tracic humoru i zahowac luz.
Bundy nie traca nadzieji, sa zawsze wyluzowani, sypia nieprzecietnym zartem i to jest u nich najlepsze. Dlatego serial Swiat Wedlug Bundych jest kultowy.
Nie jakies fajansiarskie serialiki gdzie jakies cizie zapindalają porshakami, maluja oczka, czekajac az dostana pod noge od calej zgraji gachów z West Beverly High school itd.
Podaj swoje argumentyu za tymi swoimi serialami a nie pitolisz jakies frazesy z dupy wyjete ze bundy sa nudne, a beverly hills nie, bo smiac mi sie chce jak pierdzili ktos cos na temat o ktorym nic nie wie.

ocenił(a) serial na 8

Powiedz mi w takim razie w którym miejscu napisałam że Swiat według Bundych jest nudne. Nigdzie tak nie napisałam, bo lubię ten serial tak samo jak Czarodziejki czy BH90210, więc nie będę porównywać jednego do drugiego.
Nie udzielam się na tym forum, żeby skrytykować Bundych bo myślę, że to by było z deka bez sensu, tylo żeby uświadomić użytkownika o pseudonimie "Al", że czasami ktoś sobie nie życzy by go wyzywać i obrażać. No ale cóż z tego, jak on tego nie umie pojąć.

Regan_McLeod

Ten Dorsznyt ma chyba okres i się źle czyje.Czarodziejki powiem tylko haha.To jest do bani nie gożej,w każdym odcinku walczą jakimiś potworami i zawsze zwyciężają chociaż czasami są słabsze.Beverly Hills 90210 jest cool ale jak dlamnie tylko 4 pierwsze sezony.Świat według Bundych nie jest już produkowany od 11 lat ale jak by był teraz do by bił wszystkie rekordy.