Od 18 kwietnia o 9:00 na Polsacie od 238 odcinka (właśnie w tym momencie skończyli dawać jak dawali parę lat temu, więc pewnie dadzą tylko ostatnią serie)
p.s szkoda, że tak wcześnie:/
Ja już powoli zacząłem wątpić w to że Polsat jeszcze kiedyś puści ten serial.
A ja go nie rozumiem. Puszczają jakieś gnioty, zamiast Bundych, a ich, jak teraz puszczą to o takiej godzinie, że mało kto będzie ich mógł oglądać.
Hehe sprawdziłem w archiwum i dokładnie 237 odcinek dawali 2.09 2010 I nagle sobie przypomnieli po paru latach, że nie dali ostatniej serii eh.
Zgadzam się z Tobą kolego, tak zajebisty serial to polsat powinien puścić od 1 serii o jakieś rozsądniejszej godzinie, na pewno mnóstwo ludzi by oglądało. A nie z jednej strony dlaczego ja, trudne sprawy, pamiętniki itd aż się niedobrze robi. Zamiast tych bzdetów mogli by jeszcze wrzucić Drużynę A, Renegata albo nawet Skrzydła.
No cóż, ja mam na pulsie xenę do której mam sentyment i bundych, których kocham i co... mogliby dać o 17 starsze odcinki, czyli te ful wypas, ale oni co... o ósmej i to ostatnią serię...
Chyba czeka nas epoka tanich zapychaczy typu dlaczego ja... albo nudne gówna typu "psiapsiółki".... no ku... ;(
O 9: 00 ostatnia seria a o 8 Xena na pulsie.
p.s i tak dobrze, że Polsat sobie przypomniał, bo prawie 3 lata temu przerwali w tym momencie. A jakbym miał Polsat play to bym mógł oglądać 3 odcinki dziennie. Bo tam dają bez przerwy już chyba 3 razy z rzędu dawali wszystkie odcinki.
No teraz dali bundych na 9, ale wczoraj byli o ósmej razem z xeną ; P
Mogliby dać całych bundych i wyyebać te trudne sprawy, malanowskiego i inne gówna ;(
hehe ja oglądałem o 9: 00 może zapomniałeś przestawić czas hehe. A o 8 dawali na Polsacie tak jak wczoraj Rodzinne zastępczą jak włączałem wczoraj o 8: 57 to jeszcze trwali.
A może ty wczoraj zaspałeś tylko ci się śniło, że oglądasz w tym samym czasie Bundych i Xene :D:D:D
p.s Jak mi nie wierzysz że było wczoraj o 9:00 to możesz zapytać innych.
Jest też taka możliwość, że przez chwile dawali, o 8:00 ale zauważyli i dali Rodzine Zastępczą. Bo Polsat czasem robi takie pomyłki.
Na szczęście po emitowaniu ostatniego odcinka będą dawać od 2 sezonu, ale to się jeszcze zobaczy czy pójdą dalej. Chociaż pierwszych sezonów ze Stevem nie lubię.
Były fajne odcinki, w których Steve nie występował hehe.,Najlepsze są odcinki po 1990 roku.
A ja wcale nie mówie że nie były.Pierwsze sezony są po prostu inne ale nie gorsze.A sama postać Steve'a nie była zła,choć akurat do tego serialu bardziej pasuje Jefferson.
Mi się podobały z nim odcinki później jak już Jefferson grał a on się pojawiał gościnnie.
Najlepszy był w odcinku o piratach jak Peg czytała siódmemu książkę na dobranoc.
Szkoda, że tak wcześnie, bo niektórzy się uczą lub chodzą do pracy, myślę, że jeżeli byłaby jakaś sensowna pora typu 17.00 to sporo ludzi by oglądało. Nie mogę zrozumieć, dlaczego puszczają te "gnioty" zamiast puścić Bundych, Miodowych Lat, 13 Posterunku itp.
Ja to tylko dziękuję sobie, że swego czasu nagrałem wszystkie sezony na płyty ;) bo dajcie spokój, ale 9 rano to nie jest dobra pora na taki serial.
Bo Polsat tylko po to przypomniał sobie o tym serialu żeby zapchać lukę. Bo dla nich ważniejsze są programy Khamidova . A po za tym konkurowaliby z Polsat Play, bo oni mają o 15: 30 i 16:00. Ja tam się cieszę, że Polsat daje nie ważne, o której aby dawali.
Dlatego nagrywam na płyty sezony, co sobie będę chciał obejrzeć, to sobie obejrzę kiedy chcę.
A nie wiem czy zauważyliście,ale dziś oglądałem "Twisted" rozpoczynające ostatni sezon.I wcale nie tłumaczą ostatniej sceny(tej która idzie po napisach)
Wiem, że nie tłumaczą, bo oglądałem ten odcinek parę razy na polsacie jak przystało na prawdziwego fana.
To świetna wiadomość. Dopiero dzisiaj się dowiedziałem. Szkoda, że nie emitują tak jak dawniej o 15:00, ale to i tak dobrze, że jest w ramówce i jeżeli dobrze kojarzę to ta pierwsza lepsza polsatowska wersja.
Ale najlepiej po 16 .Osobiście uważam ze najlepsza była by 17 , ludzie wracają ze szkoły , pracy .
Najlepiej w miejsce "Trudnych Spraw" czy "Dlaczego ja" choć nie wiem o której dokładnie to coś leci. ;) Ciągle marzy mi się dawny Polsat z "Drużyną A" "MacGyverem" czy "Gromem w raju". Właśnie taką ramówkę widziałbym obecnie, ale to raczej już niestety niemożliwe.
Nie niestety . MacGyvera jak najbardziej powinni puścić pamiętam jako dzieciak oglądałem tylko czekałem na odcinek . Niestetty Drużyna A nigdy nie obejrzałem , wiem o co w serialu chodzi ale jakoś nie miałem tego szczęścia .
Miałem na myśli na początku . Niestety nie .
Zamiast starych poczciwych seriali które czegoś uczyły , puszczają smrody które ogłupiają
Jeszcze nie wiadomo zobaczy się w następnym tygodniu, bo jeszcze programu nie ma wiem, że po ostatnim odcinku, który wypada czwartek wyemitują odcinek z 2 sezonu.
Najlepsze według mnie są od momentu pełnej paczki. Czyli Jefferson , Griff , Oficer Dan , Bob Rooney itp .
Tak czułem, że tak dobrze to nie będzie tylko do 7 czerwca będą dawali:/.
p.s robią z widzą głupka robią nadzieje a potem wrzucają Malanowskiego i Partnerzy eh. Letnia ramówka Polsatu jest beznadziejna od rana do wieczora seriale paradokumentalne. Polsat grabi sobie nie z dziwie się jak za parę lat Polsat będzie najgorzej oglądaną stacją w TV.
Ci z Polsatu chcą sobie tą ramówką strzelić samobója.. Od 8:45 do 17:45 będzie królowało trójca polsatowska- "Malanowski i partnerzy" "Trudne sprawy" i "Dlaczego ja?" przetykane "Hotelem 52" i "Wydarzeniami". Całe szczęście że jest już ta cyfryzacja bo tak to ludzie by chyba powariowali...
Nie przesadzaj zawsze był jakiś wybór był około 7 programów
p.s ja już wariuje od Kiepskich codziennie Na Polsacie rano potem na ATM Rozrywka o 16 potem o 19: 30 na Polsacie no i znowu po 23 ATM Rozrywka ja już nawet odruchowo szukam czegoś innego w TV o tych godzinach.